25 / 04 / 2024

4 yılda 400 proje yapıldı

4 yılda 400 proje yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir'i ziyaret etti. Çelik, burada yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'da 4 yılda 400 proje gerçekleştirdiklerini belirtti.

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdı?

Borsa yatırımcıları hangi hissenin ne kadar kazandırdığını merak ederken, yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdığını paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Aile Fonu ile 6 yılda toplam 440 bin TL faize son! Yasa bu hafta TBMM’de!

Aile ve Gençlik Fonu'yla gençlere evlilik desteği doğrultusunda 2 sene geri ödemesiz, 4 yılda geri ödeme kaydıyla 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. Mevcut faiz oranları üzerinden bakıldığında, kredi kullananlar, yıllık 57 bin, 6 senede ise 440 bin TL faizden kurtulacak.

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

İzmir'in kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacaktı: 4.5 yılda sadece 930 konut teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçim öncesi İzmir'de 33 bin konutu dönüştüreceğini vaat etmişti. Ancak geçen 4,5 yılda bunun sadece 930 adedini teslim edebildi.

Dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 geriledi! Türkiye’de yüzde 73,6 arttı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Küresel Gıda Fiyatları Endeksi Ağustos'ta yüzde 2,1 düşüşle 121,4'e indi. Buna göre, dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 gerilerken, Türkiye’de Gıda Fiyat Endeksi yüzde 73,6 artış gösterdi.

Veliler dikkat: İlkokul, ortaokul ve lisede okula başlama maliyetleri katlandı! 4 yılda yüzde 654,36'lük artış!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, eğitim masraflarında 4 yıldaki artışları açıkladı. Karabıyık, ilkokul düzeyinde okula başlama maliyetlerinin 2019'a göre; 2023'te yüzde 493,8 oranında arttığına dikkat çekti. İşte o rakamlar...

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Otomotiv satışlarında rekor rallisi: Son 1 yılda yüzde 115,4 artı!

Otomotiv satışlarında rekor devam ediyor. 2023 Temmuz’da otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2022 Temmuz’a göre yüzde 115,4 yükselerek 112 bin 459 adet oldu.

İstanbul'daki konut kiraları 4 yılda yüzde 707 yükseldi: Konut sorunu nasıl çözülür? 

CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, barınma krizinin İstanbul başta olacak şekilde tüm kentlerde etkili olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'daki konut kiralarının 4 yılda yüzde 707 yükseldiğini belirtti. Peki konut sorunu nasıl çözülür?

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Yeni yılda tapu masrafları cep yakacak! Ev ve arazi tapu masraflarına ne kadar zam geldi?

Yeni yılda iğneden ipliğe her şeyin fiyatı artarken, tapu masrafları ve emlak vergisi de arttı. Kimi  işlemlerde 2, kimisinde ise 4 kat daha yüksek ücret ödenecek.

4 yılda 400 proje yapıldı Haberi

4 yılda 400 proje yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir'i ziyaret etti.


Viranşehir'de bir düğün salonunda 2 bin kişiye hitap eden Bakan Çelik, burada yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'da 4 yılda 400 proje gerçekleştirdiklerini belirterek, bugüne kadar Viranşehir'in onlarca sorununu çözdüklerini, Viranşehir’e adeta yeni bir Viranşehir kattıklarını söyledi.


“Viranşehir'e yeni bir Viranşehir kattık” diyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bakan Çelik, “TOKİ'yi mi söyleyeyim, hükümet binasını mı söyleyeyim, Çırcıp Deresini mi söyleyeyim, köy yollarını mı, Adalet Sarayını mı, Küçük Sanayiyi mi, 47 okulu mu söyleyelim, say sayabildiğin kadar, 200 yataklı hastaneyi mi söyleyeyim. Allah'a şükür verdiğiniz helal oyların karşılığını vermek için bir an bile beklemedik, hep çalıştık yorulduk. Rabbime hamd ediyorum, sizlere karşı mahcup olmadık” dedi.


Önümüzdeki...