27 / 04 / 2024

5 çimento fiyatları

5 çimento fiyatları

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

1931'de çimento fiyatlarını düşürmek için adım atılmış!

Çimento fiyatları günümüzde olduğu gibi geçmişte de gündemin önemli konuları arasında yer almış. 1931 yılında çimento fiyatları düşürmek için bir adım atılmış. İşte ayrıntılar...

İnşaatta maliyet bel büktü! Çimento fiyatları ikiye katlandı! 10 Ekim 2023 çimentonun tonu ne kadar oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "İnşaat Maliyet Endeksi"ne göre; inşaat maliyetleri son 1 yılda adeta rekor kırdı. Enflasyonla birlikte hazır beton, demir ve çimento fiyatları tarihi zirveyi gördü.

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemelerini başında gelen çimento fiyatları merak ediliyor. 1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatları fırladı! 1 kg çimento fiyatına zam geldi! 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli malzemelerinden biri olan çimento fiyatları resmen fırladı. 1 KG çimento fiyatına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu? 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi.

Mini 5 Kapı fiyatlarına gelen zam adeta dudak uçuklattı! Mini 5 Kapı Mayıs 2023 fiyatları ne kadar? 

Mini 5 Kapı fiyatlarına gelen zam adeta dudak uçuklattı! Mini 5 Kapı Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini 5 Kapı 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Çimento fiyatlarına zam geldi! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün vagzeçilmez malzemelerinden olan çimentonun fiyatı merak ediliyor. Çimento toorba fiyatı ne kadar? 50 KG torba çimento fiyatı en çok araştılanlar arasında yer alıyor. Edinilen bilgiye göre çimneto fiyatlarına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu?

Çimento fiyatları yüzde 20 zamdan sonra sabitlendi! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 çimento fiyat listesi

Depremden etkilenen 11 ilde inşaat malzeme fiyatları çimento fiyatları yüzde 20 zamdan sonra sabitlendi! Peki Çimento fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 çimento fiyat listesi.

Deprem sonrası fırlayan çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel çimento fiyatları kaç TL? 9 Nisan 2023 çimento fiyatları

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında oluşan büyük yıkımlar sonrasında çimento fiyatlarına zam geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Güncel çimento fiyatları kaç TL?

Çimento fiyatlarında ay sonu şoku! Zam üstüne zam gelmişti! Çimento fiyatları ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

İnşaat sektörünün olmazsa olmazı olan çimentonun fiyatları sık sık araştırılıyor. Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam üstüne zam gelmişti. Peki son dakika çimento fiyatları bugün ne kadar? 29 Mart 2023 fiyat listesi

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatlarına büyük zam geldi! 25 Mart 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat onarımının olmazsa olmazı olan çimentonun güncel fiyatları merak ediliyor. Depremin ardından çimento fiyatlarına büyük zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 25 Mart 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento 21 Mart 2023 fiyat listesi

Kahramanmaraş depreminin ardından inşaat malzemelerine gelen zam sektöre bomba gibi düştü. Çimento fiyatlarına büyük zam geldi. Çimento fiyatları resmen fırladı! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 fiyat listesi.

5 çimento fiyatları Haberi

5 çimento fiyatları

Çimento sekötünde çimento üretimi ve satışlar geçen yıla oranla 9,1 milyon tona düştü. Ocak ve şubat aylarında yüzde 15,4 azalarak 6,1 milyon tona geriledi. Bu senenin ilk ayından üretilen toplam çimentonun yüzde 31,6'sı ihracat edildi.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, “Sektörümüz 2022 yılına ilk ayına üretim ve iç satışlarda düşüş ile girmişti. Global emtia fiyatlarındaki artışların getirdiği olumsuz havanın etkilerinin süreceğini ve sektörde gerileme yaşanacağını tahmin etmiştik. Maalesef önümüzdeki aylarda da bu olumsuz havanın etkilerini görmeye devam edeceğiz” dedi.

Çimento sektöründe 2021 yılında yaklaşık 6 ay büyüme gerçekleşirken bu sene iç piyasada düşüş ve ihracatta artış başladı. Rusya Ukrayna krizi ile emtia fiyatlarındaki yüksek artışların etkisi ile çimento sektöründe büyük bir gerileme oldu.

İhracatçı Birlikleri’nin geçici verilerine göre,...