26 / 04 / 2024

6 ilde kamulaştırma

6 ilde kamulaştırma

İstanbul, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Amasya ve Kırklareli'de bazı taşınmazlarla ilgili acele kamulaştırma kararı alındı...

6 ilde acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu 6 ilde yer alan bazı taşınmazları kamulaştırma kararı aldı. Enerji santralleri nedeniyle kamulaştırılacak taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek.

Ankara Niğde Otoyolu için 3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Ankara Niğde Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

11 ilde acele kamulaştırma yapılacak!

Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan kararlara göre, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde 11 enerji projesi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

5 ilde santral yapımı için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır, Bingöl, Muş illeri ile Amasya, Kırklareli illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla ekli listelerde bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

6 il için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Amasya ve Kırklareli'de bazı taşınmazlarla ilgili acele kamulaştırma kararı alındı...

6 ilde acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu 6 ilde yer alan bazı taşınmazları kamulaştırma kararı aldı. Enerji santralleri nedeniyle kamulaştırılacak taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek.

7 ilde acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale, Balıkesir, Gaziantep, Zonguldak, Ordu, Manisa ve Tokat illerindeki bazı mahallelerde acele kamulaştırma kararı alındı..

4 ilde 55 alan için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Erzincan, Kayseri ve Trabzon İllerinde acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kuzey Marmara Otoyolu için 3 ilde kamulaştırma kararı!

3. Boğaz Köprüsü Dahil Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da bazı mahallelerde kamulaştırma kararı alındı..

5 ilde acele kamulaştırma kararı!

Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, 5 ilde acele kamulaştırma kararı aldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gaziantep, Adıyaman ve Kahramanmaraş İllerinde bulunan bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı aldı..

4 ilde acele kamulaştırma kararı!

Sakarya, Muğla, Konya ve Adana'da bulunan 4 bölgede acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

6 ilde kamulaştırma Haberi

6 ilde kamulaştırma

İstanbul, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Amasya ve Kırklareli'de bazı taşınmazlar çeşitli projeler kapsamında acele kamulaştırılacak.


Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Mimar Sinan Meydan Projesi kapsamında Üsküdar Belediyesi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.


Diyarbakır'ın Kulp, Bingöl'ün Solhan, Kırklareli'nin Vize ilçeleri ile Muş ve Amasya merkezlerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların da Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.


Söz konusu kararlar, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun 27'nci maddesine göre 1 Mayıs'ta Bakanlar Kurulu tarafından...