29 / 03 / 2024

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor! 

Milyonlarca gayrimenkul sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başladı. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor. Peki emlak vergisinden kimler muaf? İşte merak edilen soruların cevapları...

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Kripto piyasasında canlanma! Bitcoin son 6 ayın zirvesine tırmandı!

Kripto piyasasının en yüksek işlem hacmine sahip varlığı olan Bitcoin 6 haftanın en yüksek seviyesini görürken, ralliye diğer kripto varlıklar da katıldı. Araştırmaya göre kripto parayı duyanların oranı yüzde 99’a ulaştı.

Bu bankada hesabı olan vatandaşlar dikkat! Geriye sadece 6 gün kaldı

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Geriye sadece 6 gün kaldı. Tüm detaylar haberimizde...

Elinde dolar olanlar hazır olun! Dolarda rota oluşturuldu! 6 gün sonra dolar böyle olacak

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? sorularını araştırıyor. Uzmanlar 6 gün sonrasını işaret ederek, doların yönünü açıkladı.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Çok gizli bilgi su yüzüne çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler küçük dilini yutacak

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak... Çok gizli bilgi sonunda su yüzüne çıktı... Devlet sırrı gibi saklanıyordu.. O rakamı görenler küçük dilini yutacak!..

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

Altını bilen adam İslam Memiş altındaki tuzağı açıkladı: Bu 6 gün içinde sakın bunu yapmayın! Çok pişman olursunuz

Altını bilen adam İslam Memiş, yatırımcılara seslenerek,  önümüzdeki bu 6 gün içinde ''bunu sakın yapmayın'' diyerek tuzağı açıkladı.

Doların 6 gün sonra geleceği seviye ortaya çıktı! Doları olanlar uyanık olun! Bu rakam bir ilk olacak!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz tazrafındanki gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcıların ortak konusu olan doların ne olacağı ise araştırılıyor. Bu kapsamda uzmanlardan dolar yorumları da gelmeye devam ediyor. Doların 6 gün sonraki seviyesi ortaya çıktı! Doları olanlar  uyanık

ABD'de mortgage faizleri 6 haftanın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,45 ile son 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı Haberi

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı


Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı.


Fuar hakkında bilgi veren Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Van’da ikinci fuar açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken, “Bu yıl burada ikinci fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Bundan bir ay önce bir tarım fuarımızı gerçekleştirmiştik. Bu günde inşaat yapı ve iş makinaları fuarının üçüncü günündeyiz. Dört gün boyunca devam edecek olan fuar pazar günü son bulacak. Allah’a şükür fuar beklediğimiz oranda yürüyor çok memnunuz. Gerek yurt dışı gerek yurt içi getirdiğimiz alım heyetleriyle verimli bir fuar alanı oluşturmuş olduk. Kaliteli bir fuar gerek yerel gerek ulusal firmaların katılımıyla gerçekleşti. Toplamda 85 firmamız var. Ziyaretçi kitlemiz özellikle İran ve bölge illerimiz. İnşallah...