08 / 12 / 2025
fuzul

7 İklim 7 Bölge toki

7 İklim 7 Bölge toki

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 şehirdeki 319 konut ve 197 iş yerini 60 ay vadeyle satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 şehirdeki 319 konut ile 197 iş yerini yüzde 25 peşinat ve 60 ay vadeyle satışa çıkardı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 ildeki 319 konut ve 197 iş yerini yüzde 25 peşinatla satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 ilde yer alan toplamda 319 konut ile 197 iş yerini yüzde 25 peşinatla satışa çıkarıyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 ildeki 319 konut ve 197 iş yerini yüzde 20 indirimle satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 ilde yer alan toplamda 319 konut ile 197 iş yeri, açık artırma yöntemiyle yarından sonra satışa sunuyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 7 ildeki 319 konut ile 197 iş yerini satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 7 şehirde yer alan 319 konut ile 197 iş yeri, açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor.

TOKİ indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 22 Eylül tarihinde başlattığı indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor.

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyasıyla 7 bin 910 kişi tapularına kavuştu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) 22 Eylül'de başlattığı yüzde 25 indirim kampanyası ile toplam 7 bin 910 kişi tapusuna kavuştu.

TOKİ 30 ildeki 305 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle 7 gün sonra satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 30 ilde yer alan 305 arsayı 7 gün sonra satışa çıkaracak. 

TOKİ Temmuz ayında 16 şehirde 7 bin 358 konutu hak sahiplerine teslim etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut projeleri kapsamında Temmuz ayında 16 şehirde 7 bin 358 konutun anahtarını hak sahiplerine teslim etti.

Emlak Konut GYO, ‘İyi Fikir Kampanyası’yla Yeni Fikirtepe 7. Etabı satışa çıkardı! Yüzde 10 peşinat ve 48 ay vadeyle!

İstanbul Kadıköy'de, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Yeni Fikirtepe projesinin 7. Etabı satışa çıkarıldı.

Bakan Murat Kurum: İstanbul'daki 7,5 milyon konut ve iş yerinin 1,5 milyonu yüksek risk altında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada İstanbul'daki 7,5 milyon konut ve iş yerinin 1,5 milyonunun yüksek risk altında olduğunu söyledi.

TOKİ’den 7 bin 789 TL taksitle 2+1 konut fırsatı için son gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Tunceli Malazgirt projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Projeden 7 bin 789 TL taksitle 2+1 konut sahibi olunabiliyor. 

Yarısı Bizden’ kampanyasına verilen destek 2,7 milyar TL’yi buldu!

Mega kent İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandırmak için başlatılan ‘Yarısı Bizden’ kampanyasına verilen destek 2,7 milyar Türk Lirası’nı buldu.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı şimdiye kadar toplamda 269 binadaki 2 bin 567 ev ve dükkana hibe, kredi ve taşınma desteği verdi.

9 yeni proje için düğmeye basıldı! TOKİ’den Ankara’ya 7 bin 575 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara’daki 9 yeni proje için düğmeye bastı. TOKİ Ankara projelerinde toplam 7 bin 575 adet konut yer alacak.

7 İklim 7 Bölge toki Haberi

7 İklim 7 Bölge toki

Konut ve inşaat sektörünün öncü kuruluşu TOKİ, yenilediği üretim disiplinleriyle dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik konutlarda yeni konsept ve fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor. 


2014’te yenilenen üretim felsefesiyle, günün ihtiyaçlarına yanıt veren, yüksek kalitede, kültür ve mimariyi gözeten yeni bir konut anlayışını hayata geçirmeye başlayan TOKİ, az katlı planda, yörelerin yerel mimari çizgilerinden, kültür ve geleneklerinden ilham aldığı binlerce konutluk özgün projeleri uyguluyor.


Bu anlayışla 3 yıl içinde 100 binin üzerinde konut ve yeni yaşam alanını içeren projeler tasarlayan ve inşasını yürüten TOKİ, aktif ve dinamik üretim kabiliyetini, yeni arayış ve fikirlerle geliştirmeye devam ediyor. 


TOKİ, iştirak şirketi Emlak Konut GYO ile birlikte 2014’te düzenlediği 7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceği temalı yarışmanın ardından, bu yıl “Mahalle” konseptiyle ikinci yarışmayı...