26 / 04 / 2024

90 milyonluk villa kent: BatıMahal

90 milyonluk villa kent: BatıMahal

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 90 milyon dolar ile hayata geçirdikleri 150 villanın yer alacağı BatıMahal'i anlattı. Villaların fiyatı 890 bin dolardan başlıyor.

Yalova'da zimmetine para geçiren muhasebeci 1 milyonluk villa almış!

Yalova Belediyesi'nde muhasebe çalışanı R.E.'nin yüklü miktarda parayı zimmetine geçirerek kısa süre önce yaklaşık 1 milyon lira değerinde villa aldığı öğrenildi.

TF Varlık Kiralama 90 milyonluk kira sertifikasının 3. getirisi ödemesini yaptı

TF Varlık Kiralama 90 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikalarının 3. getiri ödemesi gerçekleştirdi...

TF Varlık Kiralama 90 milyonluk kira sertifikasının 2. getiri ödemesini yaptı!

TF Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 90 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikalarının 2. getiri ödemesi gerçekleştirildi...

TF Varlık Kiralama 90 milyonluk kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama 90 milyon TL nominal değerdeki, 175 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemlerini tamamladı...

TF Varlık Kiralama 90 milyonluk kira sertifikası ihraç edecek!

TF Varlık Kiralama 90 milyon TL tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 130 milyon TL tutarına kadar artırılabilecek, 175 gün vadeli kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı...

Gaziantep Oğuzeli'ne 90 milyonluk arıtma tesisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli'ne 90 milyon TL'lik yatırımlar yeni bir arıtma tesisi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Ordu'ya 90 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında 19 ilçenin tamamına yapılacak içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımlarının planlamasını hazırladı. OSKİ, 2017’de Ordu’ya 90 milyonluk yatırım yapacak.

25 daireyi 90 kişiye sattığı iddia edilen sanığa tahliye!

İzmir’in Bornova ilçesinde rezidans inşaatında 25 daireyi 90 kişiye sattığı ve yine Çeşme’de 60 kişiye boş arsaları villa diye sattığı iddiası ile 180 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılanan Ö.U., son duruşmada tahliye oldu.

Aksaray’da yatırım ve hizmetlere 90 milyonluk bütçe önerisi!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı 2016 yılı bütçe görüşmelerine başlayan İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve İl Genel Meclisi üyeleri ile görüşen Vali Ataklı, 90 milyon TL’lik bütçe önerisini meclise sunduklarını söyledi.

Yonca Villa Park satış ofisi!

Yonca Villa Park satış ofisi ile 0212 669 99 90 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplam 32 tane tripleks villadan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.

2004 yılında Arkeon Evleri'nde 90.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla villa!

2004 yılında Tuzla Tepeören'de 370 bin metrekarelik bir alanda Yapı Konut'un inşa ettiği villalar 90 bin Euro'dan (148 milyar 230 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Çukurova Balkon projesi 90 milyonluk yatırımla İstanbul'da!

Son Grup'un gayrimenkul şirketi Çukurova Kent Yapı, yine İstanbul’da yeni bir projeye imza atıyor. Çukurova Kent Yapı, Adana’daki projelerinin ardından rotasını İstanbul’a çevirdi.

90 milyonluk villa kent: BatıMahal

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 90 milyon dolar ile hayata geçirdikleri 150 villanın yer alacağı BatıMahal'i anlattı. Villaların fiyatı 890 bin dolardan başlıyor.

90 milyonluk villa kent: BatıMahal Haberi

90 milyonluk villa kent: BatıMahal

BatıMahal'i 90 milyon dolar ile hayata geçirdiklerini aktaran Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni projeyi tüketicilerin ihtiyaçlarına göre yapabilmek için araştırmalar yaptırdıklarını söyledi.


Araştırmada katılımcılara bir villadan neler beklediklerini sorduklarını belirten Yalçın şöyle devam etti: 


"Bin 250 kişiyle yaptığımız araştırmada tüketiciler salonun ve mutfağın bahçeden üst kodta olmamasını, yatak odalarının bahçe katında olmamasını ve yatak odaları ile yaşam alanlarını ayrı katlarda istediklerini belirttiler. Biz de buradan yola çıkarak gündüz yaşam alanı ve gece yaşam alanı konsepti ile 'İki Katta Villa'yı geliştirdik." 


Yalçın, "BatıMahal'de bin 700 ile 3 bin 500 metrekare arası arsası olan villalarımızın fiyatları 890 bin dolardan başlıyor. Ancak bu fiyatımızın geçici ve neredeyse arsa fiyatı olduğunu belirtmem gerekir"...