26 / 04 / 2024

A Ofis iletişim

A Ofis iletişim

İstanbul Avrupa yakası Çağlayan'da hayata geçirilen A Ofis projesi, alıcıları için sıfır faiz olanağı sunuyor. Dap Yapı imzası taşıyan A Ofis projesinde çeşitli ödeme şekilleri yer alıyor.

Dap Yapı A Ofis projesinde kolay ödeme imkanları!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen proje, alıcılarına sıfır faiz imkanı ve kolay ödeme yolları sağlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da hayat bulan A Ofis projesi 73 bölümden oluşuyor.

A Ofis projesinde 325 bin TL'ye ofis! Sıfır faizle!

Dap Yapı A Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede lansman öncesi yüzde 40 avantajlı fiyatlar sunuluyor. Ayrıca faiz de uygulanmıyor...

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Kuzu Effect satış ofisi iletişim!

Kuzu Effect projesi Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde hayata geçiriliyor. 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. İşte Kuzu Effect satış ofisi iletişim bilgileri...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Öniz Bağdat iletişim!

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Vadi Koru iletişim bilgisi!

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde hayata geçirilen Vadi Koru projesinde 246 adet konut ve 92 adet ofis bulunuyor. Vadi Koru iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.

A Ofis iletişim Haberi

A Ofis iletişim


Dap Yapı imzası taşıyan proje, Çağlayan'da yükseliyor. Projede; 1 otopark katı, 2 mağaza-ofis katı, 1 toplantı- sığına katı, 1 giriş katı ve 4 ofis katından oluşuyor. 


Toplamda 73 bölümden oluşan proje 51 ile 300 metrekarelik bir alana yayılıyor. Proje, 61 adet ofis alanı ile 45-140 metrekare arasında değişen 12 adet dükkanı da içine alıyor.


Alıcılar için, çeşitli ödeme imkanları da sunuluyor. Alıcılara banka kredisiz 0 faiz  ve 36 ay firma içinde vadelendirme şansları da veriyor. 




Telefon: 0212 295 61 88

Web adresi:http://www.dapyapi.com.tr

Başak...