18 / 04 / 2024

aa şubeleri

aa şubeleri

Anadolu Ajansı ( AA ),100. yıl hedefleri kapsamında yurt dışı operasyonlarını güçlendirme çalışmaları kapsamında Doğu Afrika'daki Bölge Merkez'i olan Etiyopya Ofisi tören ile açıldı.

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Aslan tarafından kuruldu. 

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Türker Meydan tarafından kuruldu.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi belli oldu!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılım sağlayan ekonomistler, cari işlemler hesabının mart ayında 5,74 milyar dolar açık vermesini öngörüyor.

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Aa Plus İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aa Plus İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de Nuri Onur tarafından kuruldu.

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aa Tasarım Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Asmalı ve  Ahmet Gökce tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

İŞ GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA+, kısa vadeli A-1+!

Halk GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu "AA+ (Trk)/Stabil", Kısa Vadeli Ulusal Notu ise "A-1+ (Trk)/Stabil" olarak belirlendi. 

AA Finans'ın PPK Beklenti Anketi sonuçlandı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistlerin büyük çoğunluğu bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının 100 baz puan artırılacağını tahmin ediyor.

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi sonuçları açıklandı!

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksinin ocak ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,9 artış olacağını bekliyor.

aa şubeleri Haberi

aa şubeleri

AA'nın, 100. yılında dünyanın ilk 5 ajansı arasında yer alma hedefine önemli katkı sağlayacak, Addis Ababa'daki ofisinin açılışı, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk tarafından yapıldı. Açılış törenine AA Yönetim Kurulu üyeleri ve Etiyopyalı yetkilileri katıldı.


AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürk, davetlilere AA'nın 100. yıl vizyonu ve uluslararası çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Eritre, Cibuti, Somali ve Kenya, Tanzanya ve Güney Sudan'ın da bağlı olduğu AA Ortadoğu ve Afrika Direktörlüğü Doğu Afrika Bölge Ofisi, Etiyopya hükümeti nezdinde tüm izinlere sahip ilk yabancı medya ofisi olma özellliğini de taşıyor. Ofis 4 ay önce faaliyetlerine...