24 / 04 / 2024

AB Grup emlak 2015

AB Grup emlak 2015

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Emin tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Grup Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çınar tarafından kuruldu.

Haktaş Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktaş Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öden tarafından kuruldu.

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cansu Kahrıman tarafından kuruldu!

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Grup Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Faruk Akdağ tarafından kuruldu.

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Berkay Öz ve Hüseyin Öz ortaklığında kuruldu.

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de Hani Baburi tarafından kuruldu.

AB Grup emlak 2015 Haberi

AB Grup emlak 2015

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.  Fuarın katılıma firmaları arasında yer alan AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, fuar kapsamında gerçekleştireceği toplantıda, ekonomiye ve inşaat sektörüne dair analizleri ve beklentileri aktarmak üzere basın mensupları ile bir araya gelecek. AB Grup Holding'in de 3 projesi ile yer alacağı fuar kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak basın mensupları ile bir araya gelecek. Toplantıda; artan inşaat maliyetleri ve inşaat sektörüne etkisinin yanı sıra kentsel dönüşümde gelinen nokta ve sorunlu konut oranı, inşaat sektöründe mesleki yeterlilik şartlarının sektöre ve istihdama etkisi, inşaat sektörünün 2015 performansı ve 2016 beklentileri, mevcut siyasi dalgalanmanın ekonomiye ve inşaat sektörüne yansıması, uygun kredi imkanları,...