19 / 04 / 2024

abd connecricut eyaleti

abd connecricut eyaleti

Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlediği kış okulları programı kapsamında, dünyanın bir çok yerinden öğrenciler İstanbul'a gelerek İstanbul'un mimarisini ve tarihini öğreniyor...

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

ABD’deki popüler 5 ev tipi!

Sotheby’s Washington Eyaleti Emlak Broker’ı Murat Dabağoğlu, ABD’ye yerleşmeyi ya da orada gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünenler için, farklı eyaletlerden popüler ev tiplerini mercek altına aldı…

ABD'nin ortabatı eyaletinde binlerce ev tahliye edildi!

ABD'de şiddetli yağış nedeniyle ortabatı eyaleti sele teslim oldu. Yüzlerce ev, köprü ve yolların zarar gördüğü bölgede binlerce ev tahliye edildi.

ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

ABD'de tren vagonları otele dönüştü!

ABD'nin Montana Eyaleti'ndeki Essex kasabasında, turistleri otel merkezine çekmek için bir vagonunu lüks bir otel odasına çevirdi. Turistler, Izaak Walton Inn adı verilen otele büyük ilgi gösterdi.

Türkler ABD’de 30 yıl vadeli konut satacak!

3 Türk yatırımcı ABD'nin Florida eyaleti Orlando Bölgesi'nde toplamda 1.364 konutluk projeye imza attı. Projenin reklam yüzü Serdar Ortaç'a 4 daire verildi.

ABD'nin Breeze De Mar projesi 28 Mart'ta satışa çıkıyor!

ABD’nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde gerçekleştirilen Breeze De Mar gayrimenkul projesi, Türkiye’de satışa çıkıyor.

Taşköprü Belediyesi şehir planı ABD’de görücüye çıktı!

Taşköprü Belediyesi’nin ilçenin imar planı ve şehir planı çalışması ABD’nin Georgia Eyaleti bulunan Georgia Üniversitesi’nde sergiye açıldı. Gerçekleşen sunumda çok sayıda öğrenci ve akademik heyet de hazır bulundu.

ABD'de 5 milyon dolara satılık malikane!

ABD'nin Georgia Eyaleti'nde 254 yıl önce inşa edilen bir malikane 5 milyon dolara satışa çıktı. 2 bin hektar araziye sahip olan 1670 metrekare kapalı alanlı malikanede 7 yatak odası bulunuyor.

Brad Pitt ve Angelina Jolie ABD'deki evini satışa çıkardı!

Hollywood’un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie, ABD’nin New Orleans Eyaleti’nde 2006’da 3.5 milyon dolara satın aldıkları malikânelerini 6.5 milyon dolara satışa çıkardı.

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay!

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay çıktı. ABD Temsilciler Meclisi, Kanada'nın Alberta eyaletiyle ABD'nin Nebraska eyaleti arasında kurulmasını öngörülen "Keystone XL Petrol Boru Hattı"na ilişkin yasa tasarısını onayladı.

İsmail Özbek, ABD'nin Güney Carolina Eyaleti'nde yılın mühendisi seçildi!

Türk inşaat mühendisi İsmail Özbek, ABD'nin Güney Carolina Eyaleti'nde yılın mühendisi seçildi. Özbek, Güney Carolina Profesyonel Mühendisler Birliği tarafından verilen ödülü 15 Haziran'da Charleston kentinde düzenlenen törenle aldı...

ABD'nin en pahalı evi 190 milyon dolara satışa çıktı!

ABD'nin en pahalı evi Connecticut Eyaleti'nin sahilindeki yerleşim merkezlerinden Greenvvich'te 20 hektarlık alana kurulu "Copper Sahil Çiftliği" 190 milyon dolara (370.5 milyon TL) satışa çıktı...

abd connecricut eyaleti Haberi

abd connecricut eyaleti

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mimarlık Fakültesi ve Hatfort Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Hartfort Kış Okulu kapsamında ABD'den gelen öğrencilere İstanbul'un tarihi yapıları ve günümüz mimarisini ayrıntılı bir biçimde aktarıldı.  ABD'nin Connecticut Eylati'ndeki Hartford Üniversitesi'nde İstanbul Anlatıları isimli bir ders okutuluyor. Okul öğrencileri de bu ders kapsamında İstanbul'u ziyaret ederek fotoğraf ve eskiz çalışmaları...