16 / 04 / 2024

Abd Dış Ticaret Ve İnşaat kimin

Abd Dış Ticaret Ve İnşaat kimin

Abd Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy’de kuruldu.

Metin Katalist Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Katalist Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Abdı tarafından kuruldu.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

Riyo Express İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyo Express İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdukadır Alı Abdı tarafından kuruldu.

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stambul Evler Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ABD A.A.M.D.A.G tarafından kuruldu.

Vaal Real Estate Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vaal Real Estate Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdülmecid Saadettin tarafından kuruldu.

Eflin İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Gıda Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eflin İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Gıda Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Yaşar tarafından kuruldu.

ABD'de dış ticaret açığı ağustosta 14 yılın en yüksek seviyesine çıktı!

ABD'de dış ticaret açığı, ağustosta bir önceki aya kıyasla yüzde 5,9 artarak 67,1 milyar dolara yükseldi ve 14 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Techconsult2 İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techconsult2 İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile N. Abd Al-Razak Yahya al-Dabbagh ve Wissam Luay M. Aldarweesh ortaklığında kuruldu.

Kalfaoğlu Vinç Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalfaoğlu Vinç Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdüssamet Kalfa tarafından kuruldu.

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Raed Hasan A.A ABD Alı tarafından kuruldu.

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alı Osman  Abdı ve Asamaldın A.H.  Al-Edresı ortaklığında kuruldu. 

Abd Dış Ticaret Ve İnşaat kimin Haberi

Abd Dış Ticaret Ve İnşaat kimin

Abd Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy’de kuruldu.


Abd Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
1-Her nevi tekstil ürünlerinin, dokumaya elverişli maddeler ve bunlardan mamul eşyanın, her nevi giyim ve konfeksiyon ve konfeksiyon yan sanayii ürünlerinin, ayakkabı ve ayakkabı malzemelerinin, deri ve deriden mamul eşyanın, post,kürkler ve bu maddelerden mamul eşyanın ihracı, pazarlaması, tanıtılması ithali ve ticareti ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Abd Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi adres: Osmanağa Mah.Reşitefendi Sk. Sımsek Is M.Apt.No:3/7 Kadıköy