23 / 04 / 2024

Abdülkadir Akkuş kim

Abdülkadir Akkuş kim

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Abdülkadir Akkuş kimdir?

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Peki, Abdülkadir Akkuş kimdir?

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Olası İstanbul depreminde kaçış nasıl olacak? Bakan Uraloğlu resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, deprem bölgesindeki son durum ve deprem gerçeği ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, İstanbul için ciddi bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 253 bin 844,17 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 493 bin 289,76 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 146 bin 177,52 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ

ABD'li bankadan gündeme bomba gibi düşen senaryo! Seçimi kim kazanırsa dolar 14 TL olacak?

ABD merkezli banka Wells Fargo, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin planlarını güncelledi. Banka, Erdoğan'ın kazanması durumuna  2024 ortalarında doların 24,50 seyirlerinde, Kılıçdaroğlu'nun kazanması halinde ise doların 14 TL'de olacağını ifade etti.

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Yücelbaş tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş kim Haberi

Abdülkadir Akkuş kim

Bugüne kadar 600 çalışanı, 5 fabrikası, 5 şirketi ile ülke ekonomisine istihdam ve katma değer yaratacak yatırım ve çalışmalarda bulunan Abdülkadir Akkuş,  24 Haziran 2018 genel seçimleriyle birlikte aktif siyasete merhaba demeye hazırlanıyor.  

Adaylık başvurusuyla ilgili haberi başkanlığını yürütmekte olduğu İstanbul Mardinli İşadamları Derneği’nin geleneksel aylık toplantısında bizzat açıklayan Abdülkadir Akkuş, “Milletimize hizmet için çıktığımız bu kutlu davada, halkımızın desteğini alarak,  vargücümüzle çalışmak üzere, Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adaylığı için başvuruda bulundum.Bugüne kadar girişimci, işadamı ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi olarak verdiğimiz çabayı siyaset sahnesine de taşıyarak, 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti'nin neferi olarak mücadele vermek, ülkemizin teminatı sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çalışmak en büyük isteğim.Ülkemizin daha refah günlere ulaşması için; Rabbim nasip eyler inşallah”...