18 / 04 / 2024

Abdülkadir Akkuş

Abdülkadir Akkuş

BOSS4 Gayrimenkul, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. BOSS4 fuarda bu yıl anahtar teslimini gerçekleştireceği ve hayata geçireceği yeni projelerini Avrupalı yatırımcılar ile bir araya getirdi.

Naifoğulları İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Naifoğulları İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdülkadir Akkuş, Fasih Akkuş tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Haziran'da Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Naifoğullar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Naifoğullar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdülkadir Akkuş, Fasih Akkuş tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Akfa Konut Danışmanlık ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Konut Danışmanlık ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta eyoğlu, Firuzağa Mahallesi, Kadirler Yokuşu'nda kuruldu.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Olası İstanbul depreminde kaçış nasıl olacak? Bakan Uraloğlu resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, deprem bölgesindeki son durum ve deprem gerçeği ile ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, İstanbul için ciddi bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Trakya Arazi Geliştirme Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 253 bin 844,17 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zuher Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 493 bin 289,76 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nurer Arazi Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon 146 bin 177,52 TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Eriş, Muhlis Turan Eriş ve Nuran Eriş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Yücelbaş tarafından kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş Haberi

Abdülkadir Akkuş

Akkuş Gayrimenkul ve Lübnanortaklı BOSS4 şirketi, Reed Midem tarafından 12 – 15 Mart 2019 tarihleriarasında Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldı. BOSS4 Gayrimenkul fuar kapsamında 2019 yılında anahtar teslimlerini gerçekleştireceğiAlya Grandis ile Beylikdüzü’nde inşasına başladığı Alya Onist’i Avrupalıyatırımcılar ile buluşturdu. Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılartarafından yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca şirket yetkilileri yatırımcılarlabirebir görüşmeler yaparak, onları İstanbul’a davet etti.

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, MIPIM 2019’u değerlendirdi. Akkuş şunları söyledi; "Fuarda İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nun İstanbul Çadırı’nda yer alarak projelerimizin tanıtımını yaptık.MIPIM gibi dünyaca ünlü ve prestijli fuarlara İTO’nun dev çadırının altındaülkemizin önde gelen inşaat firmalarıyla birlikte Türkiye’mizin ve İstanbul’umuzuntanıtımına katkı sağlıyor olmak gurur vericiydi. MIPIM katılımcı profiliyle,Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanınımodern yaşam alanlarıyla...