28 / 03 / 2024

abdullah oğuz bayraktar serbest

abdullah oğuz bayraktar serbest

Çevre Şehiriclik Bakanı Erdoğan Bayraktar yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık 2013 tarihinde gözaltına alınan ve içlerinde oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da bulunduğu operasyon ile ilgil ibir açıklama yaptı...

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Ünlü ekonomist 'Duyumlarım o yönde' diyerek açıkladı! İşte asgari ücrette yeni oran

Ekonomist Şeref Oğuz, asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin iddiasını paylaştı. Oğuz, "Asgari ücretin 8 bin 500- 9 bin arasında Cumhurbaşkanı tarafından ilan edilebileceğini iddia ediyorum, duyumlarım da o yönde" ifadelerini kullandı.

Dolarda büyük deprem! Dolar bu ay bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini! Hemen bakın

Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, altın, dolar kurunun Eylül ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru bu ay ne kadar olacak? İşte her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini...

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar için korkutan 'Sonbahar' uyarısı

Ünlü ekonomist Şeref Oğuz 20 yıl sonra ikinci kez dolar kurunun Euro'yu geçmesi hakkında değerlendirme yaptı.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de duygu Soylu ve Şenay Oğuz ortaklığında kuruldu.

abdullah oğuz bayraktar serbest Haberi

abdullah oğuz bayraktar serbest

Erdoğan Bayraktar tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık 2013 tarihinde gözaltına alınan ve içlerinde oğlum Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da olduğu kişilerin tamamı tutuklanmayı gerektirecek bir unsura rastlanmadığı için serbest bırakılmışlardır.  Soruşturma kapsamında iddia edilen hususların hiçbirisinin şahsımla bir ilgisi bulunmamaktadır.  Yine aynı şekilde oğlum ve çalışma arkadaşlarımın da masum olduklarına inancım tamdır.  Bu manada süreci dikkatle takip ettiğimizi ifade ediyor hukukun üstünlüğüne ve Masumiyet karinesine özellikle bunu uygulamakla yükümlü olanların daha bir özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum.

Kamuoyuna saygılarımla.

Erdoğan BAYRAKTAR

Çevre ve Şehircilik...