25 / 04 / 2024

Abdullah Tivnikli hayatı

Abdullah Tivnikli hayatı

İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı...

Abdullah Tivnikli kimdir?

Tahıl ürünleri ticareti, enerji, gıda, madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren Eksim Grubu'nun yönetiminde olan Abdullah Tivnikli kimdir? İşte Eksim Grubu yönetim kurulu başkanı Abdullah Tivnikli'nin biyografisi...

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Ebubekir Tivnikli kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Tivnikli kimdir? Kaç yaşında? Ebubekir Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ebubekir Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

 Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı...

Abdullah Tivnikli hayatını kaybetti!

Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...

Tuzla Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu açıldı!

Tuzla Belediyesi’nin İçmeler Mahallesi'nde hayata geçirdiği Abdullah Tayyip Olçok İHO, eğitim hayatına başladı

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Urla Ovacık RES projesine valilikten ÇED onayı!

Abdullah Tivnikli'nin, Çeşme'de yapacağı Ovacık RES projesi bir kez daha onaylandı. Geçen yıl yöre halkının tepki ve itirazlarıyla iptal edilen "ÇED gerekli değildir" kararı sonrasında şirket yeniden proje dosyası hazırlamıştı.

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaca oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Tivnikli görevinden istifa etti. Yerine ise Ahmet Karaca atandı.

Kral Abdullah Ekonomik Şehri 2018'de tamamlanacak!

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın Cidde'nin kuzeyine inşaa ettiği 'Amerika' tamamlanmak üzere... Bu özel kentte, New York, Boston ve Washington DC'nin aynısı çok özel bir bölgenin olacağı ortaya çıktı.

Abdullah Tivnikli'nin Saf GYO'daki payı yüzde 6,78'e çıktı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 09 Mart 2015 tarihinde şirket hissedarları arasındaki pay alım satımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kral Abdullah Sevda Tepesi'nde otel yaptıracaktı!

Hayatı boyunca pek çok büyük projeye imza atan Kral Abdullah’ın gerçekleştiremediği işlerden biri ise İstanbul Küçüksu mevkiinde bulunan Sevda Tepesi projesiydi.Kral Abdullah Sevda Tepesi'nde otel yaptıracaktı.

Fahreddin Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı!

Hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu üyesi Fahreddin Tivnikli (59), Başbakan son yolculuğuna uğurlandı. Fahreddin Tivnikli, Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli’nin ağabeyiydi..

Fahreddin Tivnikli'nin cenazesi toprağa verildi!

Fahreddin Tivnikli'nin cenazesi toprağa verildi. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli'nin (59) cenazesi, Nakkaştepe Mezarlığı' nda toprağa verildi.

Abdullah Tivnikli hayatı Haberi

Abdullah Tivnikli hayatı

Vefat eden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Abdullah Tivnikli için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, eski bakanlardan Recep Akdağ, Taner Yıldız ve Nihat Zeybekci, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı...