19 / 04 / 2024

ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi

ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi

ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Asilhan Sevilmez, Ahmet Sevilmez tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan 2015 tarihinde Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Akaryakıt zammı ne zaman? Brent Petrol, BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatları 20 Mart 2024!

Pek çok sürücü akaryakıt zammı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki akaryakıt zammı ne zaman? BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatlarında son durum ne? 

EPDK'dan akaryakıt ayarı: Benzin ve motorine 1 ile 1,5 TL kadar indirim gelecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından akaryakıt fiyatlarını ilgilendiren bir düzenleme gündeme getirildi. Düzenlemenin yapılması halinde hem benzine hem de motorine indirim gelecek. İşte ayrıntılar...

Petrolde düşüş başladı! Akaryakıt fiyatları yeni haftayı nasıl açtı? Yeni zam veya indirim yapıldı mı?

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam veya indirim yapıldı mı?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bu haftaya nasıl başladı? İşte Opet, Total, Shell, PO, BP 19 Şubat 2024 fiyat listesi...

Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam geliyor! Akaryakıt fiyatları cep yakacak!

Döviz kurlarında, petrolde ve vergilerde yaşanan artışlardan etkilenen akaryakıt fiyatları için bir zam haberi daha geldi. Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam yapılacak. Akaryakıtta yeni fiyatlar ne kadar olacak? 

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cezair Karalök tarafından kuruldu.

Akaryakıta indirim geldi mi? Benzin, motorin, LPG son dakika 4 Kasım Cumartesi akaryakıt fiyatları! 

Türkiye'de son dakika akaryakıt fiyatları merakla takip ediliyor. Son günlerde petrol fiyatlarındaki hareketlilik, döviz kurundaki dalgalı seyir ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına etkisini sürdürüyor.

Rekabet Kurulu, akaryakıt ve elektronik alanında iki firma hakkındaki soruşturmasını tamamladı

Rekabet Kurulu, akaryakıt ve elektronik perakende sektöründe faaliyetlerini gösteren toplamda 6 firma hakkındaki iki soruşturmayı tamamlayarak sonuçlandırdı. Rekabet Kurumundan yapılan açıklama ve haberin detayları...

Akaryakıta zam mı geldi? Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 14 Ekim 2023 son dakika akaryakıt fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Akaryakıtta rakamlar döviz kuru, petrol fiyatları ve vergilere yapılan zamlar doğrultusunda şekilleniyor. Peki bugün Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 

Akaryakıt ve LPG’de yeri göğü inletecek karar! Tarihler resmen açıklandı! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Son dönemlerde benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar nedeniyle fiyatlar fahiş noktalara ulaşmıştı. Zamların ardından gelen indirimler araç sahiplerini tatmin etmezken, gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Yapı Kredi ise bu kapsamda çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı.

Özgür Demirtaş'tan akaryakıt tahmini: 'Rekorun rekoru kırılacak'

Motorine yapılan 2 lira 3 kuruşluk zam sonrası benzin fiyatlarında da artış beklenirken ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş akaryakıt fiyatlarına ilişkin tahminini Twitter hesabı üzerinden paylaştı. İşte detaylar...

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam ya da indirim yapıldı mı? Sürücüler şimdi akaryakıt fiyatlarına göz atın! 

8 Eylül 2023 İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatlarının kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum ne oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 8 Eylül 2023 f,iyat listesi...

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi Haberi

ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi
ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Asilhan Sevilmez, Ahmet Sevilmez tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


ABS Akaryakıt Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...