19 / 04 / 2024

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat adres

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat adres

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Fatih Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbs Hafriyat İnşaat Otomotiv Petrol Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Tokdemir tarafından kuruldu.

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Başkurt tarafından kuruldu.

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Kuruldu!

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Fatih Yerliçay ve Mahmut Yerliçay ortaklığında kuruldu.

Üstastsan İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Üstastsan İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Çilkoparan tarafından kuruldu! Beylikdüzü'nde Emre Çilkoparan tarafından kuruldu!

Baygabar İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygabar İnşaat Nakliyat Elektrik Reklam Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Önder Hortaçlı tarafından kuruldu.

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Cemlk Turizm İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemlk Turizm İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali malkoç tarafından kuruldu.

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İnanırlar Petrol Nakliyat İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından açıldı.

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat adres Haberi

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat adres

Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Fatih Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi iş konusu;-Mevcut ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi (büyük çaplı revizyon) 


Acerkan Petrol Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi adres: Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi, Emir Caddesi,...