25 / 04 / 2024

Ada Ekspresi yht

Ada Ekspresi yht

Yüksek hızlı tren (YHT ) hattının inşası nedeni ile 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye - Pendik hattında yolcu taşımaya başladı.

Pamukkale Ekspresi yarın seferlerine başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2008 yılında seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin, 19 Ocak 2015'te Eskişehir'den yüksek hızlı tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başlayacağını bildirdi.

Bakan Elvan'dan Pamukkale Ekspresi müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 2008 yılında seferlerine ara verilen Pamukkale Ekspresi'nin, 19 Ocak 2015'te Eskişehir'den yüksek hızlı tren (YHT) ile bağlantılı olarak seferlerine başlayacağını bildirdi.

Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı!

Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek.

Ada Ekspresi seferleri 3 yıl sonra yeniden başladı!

Yüksek hızlı tren (YHT) hattının inşası nedeniyle 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı...

Ada Ekspresi seferlerine yeniden başladı!

Yüksek hızlı tren (YHT ) hattının inşası nedeni ile 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye - Pendik hattında yolcu taşımaya başladı.

Pendik Arifiye tren seferleri Pazartesi başlıyor!

YHT hattı inşası nedeniyle ara verilen Adapazarı-İstanbul tren seferleri 5 Ocak'tan itibaren yeniden başlıyor. Arifiye-Pendik arasında hizmet verecek Ada Ekspresi, ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere günde 8 sefer yapacak.

Adapazarı-İstanbul tren hattı açılıyor!

TCDD Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ada Ekspresi adıyla Arifiye-Pendik arasında klimalı vagonlarla hizmet verecek olan trenler ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak.

Ada Ekspresi trenleriyle Arifiye-Pendik arası 76 dakika!

TCDD Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ada Ekspresi adıyla, Arifiye-Pendik arasında TVS 2000 tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek olan trenler ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak...

Konya-Karaman YHT inşaatı hızlandı!

TCDD'nin açıklamasına göre,Konya-Karaman YHT inşaatı kapsamında 1 Aralık 2014'ten itibaren Karaman-Konya arasında çalıştırılan iç Anadolu, Mavi ve Toros Ekspresi ile dizel tren işletilmesine 4 ay süreyle ara verildi.

Yassıada’ya 117 bin metrekare yapı izni var!

Yassıada için hazırlanan turizm ve kültürel tesis planında, tüm ada tek parsel kabul edilerek emsal değer verildiğinden, adadaki toplam yapılaşmanın 117 bin metrekareyi bulması bekleniyor...

Yassıada'da otel ve süit odalar yer alacak!

'Demokrasi ve Özgürlük Adası' ismiyle imara açılan Yassıada'nın yeni planlarına ulaşıldı. Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı adanın yüzde 65'i imara açılırken, acı tarihin üzerine otel, süit odalar ve bungalov da kurulacak...

Yassıada, müze olmayı beklerken imara açıldı!

Dönemin Başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarının 1960 askeri darbesi sonrası idam edildiği Yassıada, müze olmayı beklerken imara açıldı. Yüzde 5 olan inşaat izni yeni plan ile yüzde 65'e çıkarıldı...

Doğada İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğada İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Topuz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Ada Ekspresi yht Haberi

Ada Ekspresi yht

Yüksek hızlı tren (YHT) hattının inşası nedeniyle 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı.


Alınan bilgiye göre, Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek.


Adapazarı-Pendik hattında çocuk ve 65 yaş üzeri yolcular 8 liraya, genç, öğretmen, 60 yaş üzeri ve gidiş-dönüş bileti alanlar 13 liraya, indirime tabi olmayan yolcular ise 16 liraya seyahat edecek.


İzmit Garı'ndan Arifiye'ye seyahat eden Arda Avran, gazetecilere yaptığı açıklamada, treni epey beklediğini belirterek, 3 yıldır ulaşım için karayolunu kullanmak zorunda kaldığını söyledi.


İzmit'te ikamet edip Adapazarı'nda ticaretle uğraştığını dile getiren Avran, "Bilhassa kış...