27 / 04 / 2024

adana 2 inci etap TOKİ Konutları

adana 2 inci etap TOKİ Konutları

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

Dikkat! Ek MTV'nin ikinci taksit ödemesi için son gün yarın!

Ek motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) 2'inci taksiti için ödeme süresi yarın sona erecek. Peki, Ek MTV ödemeleri nereden nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Mudo’dan 1 alana 2’inci ürün yüzde 50 indirimli! Neler var neler! 27 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Mudo Concept'in kendine has stilini sevenler bu kampanyayı kaçırmasın! Servis tabakları 99 TL’den, pasta tabakları 79 TL’den, kaseler 69 TL’den başlıyor. İşte kampanyanın detayları…

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Tarım ve Orman Bakanı müjdeyi verdi! Buzağı desteğinin 2'inci dönemi bugün yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 2021 senesi Buzağı Desteğinin 2. döneminin bugün saat 18.00’den sonra hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

ABD ekonomisi 2'inci çeyrekte yüzde 0,6 daraldı!

ABD Ticaret Bakanlığı, nisan-haziran dönemine ait Gayrisafi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verisine yönelik nihai tahminlerini açıkladı.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Diyarbakır İçkale'de restorasyon çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan  bin 300 yıllık tarihi İçkale’de 2’inci etapta restorasyon çalışmalarına başladı.

Meydan Ardıçlı’nın 2’inci etabında teslimler başlıyor!  

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı’nın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 20 Ağustos!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 20 Ağustos haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 20 Ağustos ve TOKİ Adana Sarıçan kura sonucu isim listesi...

adana 2 inci etap TOKİ Konutları Haberi

adana 2 inci etap TOKİ Konutları

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. 


Kaymakam Oral, Kozan'da yerel basın ve ajans muhabirleri ile bir araya gelerek güncel konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti. 


En çok okul önlerindeki öğrencilere madde kullanımı konusunda sıkıntıların olduğu dile getirilerek son zamanlarda polisin de yardımıyla okul önlerindeki madde bağımlılığı oranın yok denecek kadar azaldığını vurgulayan Kaymakam Oral, artık öğrenci, öğretmen ve velilerin rahat nefes aldıklarını söyledi. 


Kaymakam Oral, Kozan'a yapılması düşünülen 2 etap TOKİ konutları çalışmalarının devam ettiğini belirterek uygun arazi bulmaya çalıştıklarını, arazinin bulunması halinde TOKİ konutlarının Kozan'a da yapılması için çalışma başlatacaklarını belirtti. 


Sosyal yardımlardan da bahseden Kozan Kaymakamı Avni Oral, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2...