24 / 04 / 2024

adana Çevre Bakanlığı

adana Çevre Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Adana'da yapılacak olan Çinko Zenginleştirme Tesisi için halkın görüşlerini almak amacı ile 20 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenliyor...

Çevre Bakanlığı duyurdu: 11 ildeki afet konutlarına sıkı denetim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 11 ildeki afet çalışmalarının her sürecinin adım adım takip edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Adana'da 35 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 34 milyon 966 bin 254 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 37.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 37 milyon 322 bin 889 TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Milli Emlak'tan satılık 31 gayrimenkul!

Adana Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Adana ili, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ilçelerinde yer alan 31 gayrimenkulü satıyor...

Yalova'da Atatürk'ün köşkünün olduğu arazi millet bahçesi oluyor!

Atatürk’ün Türk milletine bağışladığı Yalova’daki çiftlik Millet Bahçesi oluyor. İçinde Atatürk'ün köşkünün de yer aldığı arazi, Çevre Bakanlığı tarafından TOKİ’ye tahsis edildi...

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

İzmir’de yıkılan Ada ve Göl gazinolarına Valilik'ten inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda gazinonun yıkımını gerçekleştirdi. Çevre Bakanlığı’ndan izin alınmadan yıkıldığını tespit eden İzmir Valiliği yıkımlarla ilgili ön inceleme başlattı.

Bodrum'da kentsel dönüşümün ranta dönüştürülmesi engellendi!

Bodrum’da bulunan 24 blok ve 204 konuttan oluşan bir sitede kentsel dönüşümün sahte raporlarla ranta dönüştürülmesi son anda engellendi. Valilik ve Çevre Bakanlığı mahkemede sahte raporu savundu...

Ekrem İmamoğlu’ndan Çevre Bakanlığı’na manifesto: Kanal İstanbul’da halkın katılımı yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'çılgın proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul'a karşı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na olumsuz rapor sundu.

adana Çevre Bakanlığı Haberi

adana Çevre Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı RCR Holding A.Ş. tarafından Adana Tufanbeyli'de yapılması hedeflenen Çinko Zenginleştirme Tesisi projesi kapsamında bilgilendirmek ve görüşlerini almak üzere 20 Haziran 2013 tarihinde halk katılım toplantısı yapacağını açıkladı. 


Duyurunun ayrıntıları için