29 / 03 / 2024

Adana yeni stadyumunun temeli ne zaman atılacak

Adana yeni stadyumunun temeli ne zaman atılacak

Adana'da 33 bin kişilik yeni stadın temelinin önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. Haziran 2016'da bitmesi öngörülen stadın daha erken bitirilmesi için işçiler çift vardiya çalışıyor. Projenin hafriyat çalışmalarına Mayıs'ta başlandı...

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana Seyhan projesinde Mayıs 2023 müjdesi geldi! 580 konutluk yeni konut projesini kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde 580 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje için beklenen tarih geldi.

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Adana yeni stadyumunun temeli ne zaman atılacak Haberi

Adana yeni stadyumunun temeli ne zaman atılacak

Geçmişten günümüze yetenekli sporcular yetiştiren, Milli Takımlara teknik adamlar çıkaran Adana, futbolda kariyer yapmış kişilerin yetiştiği bir bölge olarak ön plana çıkıyor. Dönem dönem Süper Ligde, halihazırda PTT 1. Ligde mücadele eden Adana Demirspor ve Adanaspor gibi profesyonel futbol takımlarını barındıran kentte, iki takım arasında tatlı bir rekabet de bulunuyor. Birbirleriyle yaptıkları "yerel derbi" özelliği taşıyan karşılaşmaları büyük ili gören iki takım da maçlarını 16 bin kişilik 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynuyor.


TOKİ tarafından proje çalışmalarına geçen yıl başlanan 33 bin kişilik yeni stadın hafriyat işlemleri bitti. Temel demir donatı ve koruma betonu çalışmaları süren yeni stadın önümüzdeki günlerde temelinin atılması bekleniyor. UEFA kriterlerine uygun yapılacak yeni stadyumda, 49 loca, 22 farklı noktadan taraftar girişi bulunuyor. Çarkıpare Mahallesi'nde yapımı...