26 / 04 / 2024

Adım Gayrimenkul ve Değerleme

Adım Gayrimenkul ve Değerleme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Akfen GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Adım Gayrimenkul ve Değerleme, Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çatalca'da Hatice Kaya tarafından kuruldu.

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mobın Hajı Aghakhanzadeh ve Sına Salamı ortaklığında kuruldu.

Ayar Tarım Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayar Tarım Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Turan Ayar tarafından kuruldu.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Çağlar tarafından kuruldu.

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

Adım Gayrimenkul ve Değerleme Haberi

Adım Gayrimenkul ve Değerleme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketi hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'nun portföyünde bulunan oteller için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve ayrıca portföyüne 2019 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketlerinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. olarak belirlenmesine oybirliği ile karar verildi. 

Akfen GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuz 30.01.2019 tarihli toplantısında Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 35.Maddesi gereğince, portföyümüzde bulunan oteller için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve ayrıca portföyümüze 2019 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketlerinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme...