29 / 03 / 2024

adnan şenin evi

adnan şenin evi

Los Angeles’taki evini 75 milyon dolara satışa sunan Adnan Şen, ABD’den sonra İngiltere’de de gündem oldu. Yabancı basın, Türk işadamının başarılı bir emlak kralı olacağını kaleme aldı...

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills’teki malikanesi satılmayı bekliyor!

Emlak kralı Adnan Şen'in Beverly Hills'teki lüks evi, ''Selling Sunset'' adlı TV programının üçüncü sezonunda yer aldı. 75 milyon dolar istenen malikane için alıcı bulunamadı.

Adnan Şen’in evi 75 milyon dolara satışta!

ABD'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Adnan Şen'in Beverly Hills’te yaptırdığı evi 75 milyon dolarlık rekor fiyatıyla satışa çıktı...

Adnan Menderes Üniversitesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 2017'de üniversite yatırımları için ayırdıkları 30 milyon liralık bütçenin bir kısmı ile hastaneye ek bina yapacaklarını söyledi.

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı!

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı. Adnan Oktar’ın Cemaati’ne ait olan A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda, lüks çiftlik evi tanıtıldı.

Erzurum Palandöken'e 23 taziye evi inşa edildi!

Sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmet eden Palandöken Belediyesi, ilçenin 23 farklı mahallesine 23 taziye evi inşa etti. Palandöken Belediyesi'nin yakınlarına Taziye Evlerine yenilerini eklenerek hizmet vermeye devam ediyor.

Adıyaman Ulucami Mahallesi'nde taziye evi çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, hayırsever hemşerimiz Adnan Kırıktaş tarafından Ulucami Mahallesi’nde yaptırılan taziye evi inşaatını inceledi.

Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Şişli Belediyesi tarafından ilçenin Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde yaptırılan "Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi", düzenlenen törenle açıldı.

Niğde UNİKOP Enerji Evi Projesi başladı!

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Üniversitesi UNİKOP Enerji Evi Projesi'nin başladığını söyledi. Bütçesinin 3 milyon 350 bin TL olan proje 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ünye'de 18 mahalleye muhtar evi yapılacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin Saraçlı Mahallesi’nde Muhtar Evi’nin yapılacağını söyledi. Ahmet Çamyar, “Muhtar Evlerimiz 2 katlı tarihi Ünye Evleri görünümünde olacak" dedi.

Gebze'ye yaşlılar konuk evi yapılacak!

Kocaeli Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 5 yıllık ikinci icraat döneminde devreye girecek Yaşlılar Konuk Evi’nin müjdesini verdi. Köşker, kenti 2023 Türkiye’sine taşıyacak projelere yeni dönemde imza atmaya hazırlanıyor...

Fenerbahçe; Şükrü Saracoğlu Stadının ismini değiştirmeli!

Reha Muhtar: Uzun zamandır bu konuyu düşünüyor, fakat yanlış anlaşılır diye sabrediyordum... Konu Fenerbahçenin evi, mabedi olan Şükrü Saracoğlu Stadıdır... Şükrü Saracoğlu, Fenerbahçeye büyük hizmetler vermiş bir Başkan olabilir...

Adnan Menderes'in köydeki evi müze olsun istiyorlar!

Eski başbakanlardan merhum Adnan Menderes, memleketi olan Aydın 'ın Koçarlı ilçesindeki çakırbeyli köyünde hüzünle anılıyor. çakırbeyliler, Menderes 'in doğup büyüdüğü çiftlikteki evin 'Demokrasi Müzesi' yapılmasını istiyor

adnan şenin evi Haberi

adnan şenin evi

Eşi Begüm Şen'le yerleştiği ABD'de emlak işine giren Adnan Şen'in şöhreti, her geçen artmaya devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre, geçtiğimiz aylarda Los Angeles'taki malikanesini 75 milyon dolara satışa sunan ve çok popüler bir TV programına konuk olan Adnan Bey, bir anda Amerika'da da gündem oldu.

ABD basınında günlerce manşetleri süsleyen sosyetik işadamı, şimde de İngiltere'de gündem oldu. The Sun gibi ülkenin en çok okunan gazeteleri, Adnan Şen'in Amerika'da kısa zamanda elde ettiği başarıyı haber yaptı. Bu arada Adnan Şen'in dillere destan konutu ise halen satışta.

Bundan üç sene önce eşi Begüm Hanım'la ABD'ye yerleşen Adnan Şen, burada lüks malikaneleri alıp satarak para kazanıyor.

Amerika’da Emlak Kralı olan Türk: Adnan...