20 / 04 / 2024

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emrah Ayhan tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 12 aralık'ta Kozyatağı, Değirmen Sokak, Şaşmaz Sitesi'nde kuruldu

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsrafil Acar tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Kaya ve Öznur Çökelek ortaklığında kuruldu.

Kaymaklar Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaymaklar Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ozan Kaymak tarafından kuruldu.

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Baran tarafından kuruldu.

Zeus Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeus Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Berat Sezer Avcu tarafından Kuruldu!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçelikler Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Birkan Çelik tarafından kuruldu.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emrah Ayhan tarafından 900 bin TL'lik sermaye ile 12 aralık'ta kuruldu.

AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İnşaat taaahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


AE Taahhüt Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Değirmen Sokak, Şaşmaz Sitesi C1 Blok No:9...