19 / 04 / 2024

Afşin Aykanat kim

Afşin Aykanat kim

''Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'' ismiyle açıklanan konutta indirim kampanyası 33 projede geçerli olacak. Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat kampanya hakkında değerlendirme yaptı. 

Afşin Aykanat Mutlu Yatırım Genel Müdürü oldu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afşin Aykanat Mutlu Yatırım Genel Müdürü oldu...

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Son dakika! Kahramanmaraş'ta deprem!

Paylaşılan son dakika detaylarına göre Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi. 6 Şubat depremlerinden sonra bölgede artçılar hız kesmeden sürerken AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre sabah saatlerinde Afşin merkezli bir sarsıntı yaşandı

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

Vatandaşlara Kamu Borçları İçin Af Düzenlemesi: Başvuru Süresi Uzatıldı

Kamu kurumlarına olan borçları bulunan vatandaşlar için af düzenlemesi yapıldı. Vergi borcu, trafik cezası ve diğer borçlar toplamı 2 bin TL'nin altında olanların borçları silinirken, 2 bin TL üzerindeki borçlar için yapılandırma imkanı sunuldu.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

EYT’de kadınlar için o şart kalktı! EYT’de son durum ne? Kim, ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte yaşa takılanlar olarak adlandırılan EYT’liler için emeklilik şartlarının ayrıntıları belirmeye devam ediyor. Peki kadınlar için hangi şart kalktı? Kim ne zaman emekli olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

Yuki Afşin 250 fiyatları ne kadar? Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yuki Afşin 250'nin güncel fiyat listesi yeni bir touring almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi ve teknik özellikleri...

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş projesi için düğmeye bastı! Afşin'e 158 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için düğmeye bastı.

Afşin Aykanat kim Haberi

Afşin Aykanat kim

''Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'' ismiyle açıklanan konutta indirim kampanyası kapsamında faiz oranları 0,98'e çekildi. Ayrıca projelerden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim yapılacak. 

İşte, Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat'ın ulusal kampanyaya ilişkin görüşü..

Gayrimenkul ve inşaat sektörü, her dönemde yüksek üretim kabiliyeti ve ortaya koyduğu örnek güç birliği ile ekonomimizin en önemli aktörlerinden biri olma misyonunu sürdürdü. Bugün başlattığımız bu kampanya ile küresel ekonomik saldırıların gölgesinde kalan Türkiye ekonomisinde yaşanan olumsuzlukların ortadan kaldırılması noktasında,çok önemli bir adım atmış bulunuyoruz. Kampanya süreciyle satış yönlü hareketlerin hızla artış göstermesini bekliyoruz. Yılın tamamına en büyük desteği önümüzdeki 2 ay boyunca sağlayarak, satışlarda zirveye ulaşacağımıza inanıyoruz. Böylece Türkiye ekonomisi mevcut küresel saldırıların gölgesinden kurtulmayı başaracak yeniden refah ortamına kavuşacaktır. 

Sektörümüzde faiz...