28 / 03 / 2024

Afyon Merkez Zafer Mahallesi toki son başvuru günü

Afyon Merkez Zafer Mahallesi toki son başvuru günü

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ emekli başvuru dönemi yarın sona erecek. Hak belirleme kurası 27 Ocak 2016 tarihinde çekilecek olan projede taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak.

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 578 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Afyon Merkez projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon 126 konut ihalesi yarın!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Afyon'a 126 yeni konut!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi!

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi ve TOKİ Afyon Merkez kura sonuçları isim listesi...

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Afyon Sadıkbey 100 bin konut projesinde yer alan 350 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi toki son başvuru günü Haberi

Afyon Merkez Zafer Mahallesi toki son başvuru günü

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Afyon Merkez Zafer Mahallesi Evleri'nde 75 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 konutlar mevcut. Projede fiyatlar 85 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Kura çekilişinin 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi konut fiyatları 85 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Afyon ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından kabul ediliyor. 


300 adet konutun emekli vatandaşlara özel olarak satışa sunulduğu TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatta; kalan kısım için 180 veya 240 ay vade avantajı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için