27 / 04 / 2024

ağaoğlu üçyüzlü projesi

ağaoğlu üçyüzlü projesi

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ağaoğlu'ndan Bodrum projesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi!

Ağaoğlu tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezinin tek konut projesi A Blok satışa çıktı. Ağaoğlu'ndan dövize yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı!

Lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi "Çekmeköy'de Ağaoğlu standardı" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 739 adet daireden meydana geliyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 daireden meydana geliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta lansmana özel yüzde 25 indirim sağlanıyor.

Çekmeköy Park Ağaoğlu Projesi fiyat!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi...

Çekmeköy Park Ağaoğlu Konutları fiyat!

Çekmeköy Park Ağaoğlu Konutları fiyat listesi 446 bin TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesi 3 milyar dolar yatırım bedeliyle yükselecek...

ağaoğlu üçyüzlü projesi Haberi

ağaoğlu üçyüzlü projesi

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'da duyurduğumuz Ağaoğlu İnşaat Bağcılar projesinde beklenmedik bir gelişme yaşandı.



Tabela neden kaldırıldı?

Ağaoğlu İnşaat'ın Bağcılar projesi için Yenikapı-Kirazlı Metrosu'nun Üçyüzlü Metrosu'nun yan tarafında koyduğu tabela belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Projenin yıl içinde başlaması beklenirken tabelanın kaldırılması akıllarda "Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?" sorusunu uyandırdı. Ağaoğlu Bağcılar projesinde tabelanın kaldırılma sebebi projenin henüz yapı ruhsatının alınmamış olması.



Proje ne zaman başlayacak?

Henüz projelendirme çalışmalarının başlamadığı Ağaoğlu Bağcılar projesinin yıl içinde başlaması bekleniyor. Proje Bağcılar Devlet Hastanesi'nin yakınında ve Üçyüzlü Metrosu'nun yan tarafında yer alıyor.



Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!



http://www.agaoglu.com.tr/



Esra Nur...