23 / 04 / 2024

ahl koruganlık

ahl koruganlık

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın bitişiğinde bulunan koruganlık yıkıldı, yıkılan koruganlıkların yerine uçak park alanı inşa edilecek!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Tolga Şahlıoğlu: Yıkılır korkusuyla deprem testinden kaçmayın!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri şirketinden Kentsel Yenileme Uzmanı Tolga Şahlıoğlu, bina sahiplerinin evlerinden acil çıkarılma ve müdürlenme gibi durumlardan çekindikleri için deprem testi yaptırmadıklarını söyledi…

Manisa Alemşahlı'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ne paket içme suyu arıtma tesisi kazandırarak mahallenin içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başladı.

Manisa Sarıgöl Koraçay'a köprü yapılacak!

Sarıgöl Alemşahlı Mahallesi Muhtarı ve Alemşahlı Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Ahmet Ur, mahallelerini çevre mahalleleri bağlayacak olan köprüyü Kocaçay üzerine yaptırmaya başladı.

Şahlıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şahlıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Safiye Baydın ve Kemal Baydın tarafından 500 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Nüvit Şahlıoğlu, Tolga Şahlıoğlu, Emine Şahlıoğlu ve Merve Şahlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Askeri alandaki koruganlıkların yerine uçak park alanı inşa edilecek!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın bitişiğinde bulunan koruganlık yıkıldı, yıkılan koruganlıkların yerine uçak park alanı inşa edilecek!

Milli Kültür ve Ahlâka Hizmet Vakfı İzmir'de mesken satacak

Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı mülkiyetinde bulunan 2 adet meskeni satışa çıkardı

AHL'nin 06/24 pistine en düşük teklif Eko İnşaat'tan

Atatürk Havalimanı'nın "sabıkalı" pisti olarak bilinen 06/24 pistinin 250 metre uzatılarak 2 bin 650 metreye çıkarılması ve pistteki çatlakların onarımı işi ihalesinde en düşük teklifi 179 milyon 480 bin TL ile Eko İnşaat verdi

Tarihi Yarımada'da yıkım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Tedbir Müdürlüğünce, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ilan edilen İstanbul'da özellikle tarihi yarımada üzerinde yer alan kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

3'ncü köprü piyangosu Boyalık'a vurdu

İstanbul Boğazı'na yapılması planlanan 3'üncü köprünün geçeceği muhtemel güzergâhlarla ilgili spekülasyonlar arsa fiyatlarını uçurdu. Fiyatlar beşe katlandı!

Alışveriş merkezlerinde kira kavgası kızışıyor!

Geçtiğimiz 1-2 yıl içinde açılan yeni alışveriş merkezlerine ödenen astronomik kiraları baz alan Profilo, Capitol, Agora (İzmir) gibi eski sayılabilecek alışveriş merkezleri, "Yeniler pahalı, biz ucuz kaldık", "Dolar düştü, koşullar değişti" gibi gerekçel

KİPTAŞ'ın yeni kampanyası 6 Aralık'ta!

KİPTAŞ'ın Küçükçekmece'de inşa edeceği, 55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak konut projesine başvurular 6 Aralık'ta başlayacak. Kampanya'da aylık faiz oranı ne? Kaç konut olacak? www.emlakkulisi.com farkıyla gelişmelerden haberdar olmak için tıkla

ahl koruganlık Haberi

ahl koruganlık


İstanbul Atatürk Havalimanı'nın bitişiğinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda sivile devredilen askeri alandaki koruganlıklar yıkıldı. Koruganlıkların yerine 43 adetlik uçak park alanı inşa...