08 / 12 / 2025
fuzul

Ahmet Aras deprem açıklaması

Ahmet Aras deprem açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, İzmir depreminin kendileri için bir deneyim olduğunu, Bodrum’da yaşanacak olası bir deprem sonrası neler yapılacağını koordine edeceklerini belirterek yeni bir yol haritası çıkaracaklarını belirtti.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Sındırgı uyarısı: Bir deprem daha olursa çok az ev ayakta kalır!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Sındırgı'nın üç ay içinde iki tane 6,1 büyüklüğünde depremin etkisinde kaldığını söyleyerek uyardı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Balıkesir Sındırgı açıklaması: Büyük deprem olması şaşırtır!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden Sındırgı depremi ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması açıklama yaparak, “Büyük deprem olması şaşırtır” dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Sındırgı depremi açıklaması: 6,1’i aşan bir artçı deprem beklemiyorum!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden Sındırgı depremi ile ilgili olarak bir açıklama yaparak, “6,1’i aşan bir artçı deprem beklemiyorum” dedi.

İstanbul'da deprem hangi dönemde beklenir? Ne yapmalı? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

17 bin 480 kişinin yaşamını yitirdiği Marmara Depremi’nin üzerinden 26 yıl geçmesine rağmen gözler ikinci büyük Marmara depremine çevrildi. Peki İstanbul'da deprem hangi dönemde beklenir? Ne yapmalı? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı! Konya'da büyük deprem olacak mı?

Konya’nın Kulu ilçesinden geçen, Kulu-Tavşancalı Kırığı üzerinde olan M5,2’lik depremi değerlendiren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Konya'da büyük deprem beklemediğini açıkladı.

'7.2 şiddetinden daha büyük deprem olacak' diyen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Datça'yı işaret etti!

Akdeniz'de Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ikinci bir olası depremin şiddetinin 7.2'den büyük olacağını açıkladı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 4.1 şiddetindeki deprem için uyarı geldi! Kaygılanacak bir durum yok!

Bugün Kumburgaz açıklarında 13 km odak derinliğinde 07.18’de 4.1 şiddetinde deprem medyana geldi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan depremin hemen ardından 'Kaygılanacak bir durum yok.' açıklaması yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Büyük İstanbul depremi diye bir deprem yok! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Büyük İstanbul depremi diye bir deprem yok!” dedi.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan 6.7 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç sosyal medya hesabı üzerinden Denizli depremi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda 6.5-7 arası deprem uyarısı yaptı. 

'Van yine Van!' diyen deprem uzmanı Ahmet Ercan uyardı! Bu deprem yıkıcı değil, gerilim birikiyor!

Van'ın Başkale ilçesinde dün sabah saatlerinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem uzmanı Ahmet Ercan, meydana gelen depreme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç’tan 6.5-7 şiddetinde deprem uyarısı!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Beytullah Saraç Van depremi ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda “Fayın potansiyelini göze aldığımızda 6.5-7 arası deprem üretebilir.” Dedi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 'kaygılanmayın' açıklaması! Bu deprem 6 Şubat 2023’ün olağan artçısı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kahramanmaraş Nurhak'ta meydana gelen depremi değerlendirdi. Ercan, depremin 6 Şubat 2023 depremi artçısı olduğunu ve kaygı yapılmaması gerektiğini açıkladı. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6.7'den büyük deprem üretmeyecek kırıkları tek tek açıkladı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6.7'den büyük deprem üretmeyecek kırıkları ve bu kırıkların deprem geçmişlerini açıkladı. 

Ahmet Aras deprem açıklaması Haberi

Ahmet Aras deprem açıklaması

Deprem bölgesinde kurulan belediyenin çadırlarını ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Deprem için yol haritası çıkaracaklarını söyledi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre Aras, “Olası bir deprem öncesi ve sonrası yapılması gerekenlerin yeniden planlayacaklarını açıkladı. Yapılan çalışmaları analiz ettiğini ifade eden Başkan Ahmet Aras, “Arkadaşlarımızla birlikte bölgeye giderek belediyemizin çalışmalarını denetledik. Diğer yandan, enkaz kaldırma sırasında, çadırların kurulmasında ve yardımların dağıtılmasında neler yapıldığını gözlemledik. Olası bir Bodrum depreminde ‘biz ne yaparız, neler yapamayız’ diyerek analiz yaptık. Burada yapılan doğruları ve yanlışları not ettik. Bizim için tecrübe oldu” diye konuştu.

Kentin yapılaşmasının iki katlı olmasının hasarı aza indireceğini belirten Aras, “Deprem sırasında Bodrum’da trafik çok sıkışık olacak. Yıkım olursa biz gidemeyiz, kurtarma ekipleri bize ulaşamaz. Bize de yardım gelemeyebilir. Trafik dahil ciddi...