19 / 04 / 2024

Ahmet Bülbül kim

Ahmet Bülbül kim

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Bülbül 'Ketsel dönüşüm' çerçeveside Gaziosmanpaşa'ın İstanbul'un en iyi semti olacağı ve yeni bir Nişantaşı'nın doğacağını belirtti.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Bülbül ve Ufuk Bülbül ortaklığında kuruldu.

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bülbül tarafından kuruldu.

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Essa34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Essa34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bülbül tarafından kuruldu.

Konut sektöründe şimdi de 'Proje tamamlanır mı?' korkusu başladı

Konut sektörünü değerlendiren Rams Global’in Başkanı Devran Bülbül, son zamanlarda bazı projelerde “acaba tamamlanır mı” diye bir korku oluştuğunu aktardı.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Yekfa Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yekfa Yapı Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Sezer, Enes Sezer ve M.Fetullah Bülbül ortaklığında kuruldu.

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bülbül ve Hasan Bülbül ortaklığında kuruldu.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

EYT bilmecesine son verin! İşte EYT konusunda doğru bilinen yanlışlar!

Akşam gazetesi yazarı Okan Giray Bülbül, 22 Ocak 2023 tarihli yazısında son dönemlerde gündemden düşmeyen EYT konusunu ele aldı. İşte detaylar...

Ahmet Bülbül kim Haberi

Ahmet Bülbül kim

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri kentsel dönüşüm için "rantsal dönüşüm", "cepsel dönüşüm" gibi hoş olmayan gibi tabirler kullanılarak işin öneminin yadsınmaya çalışıldığını belirterek, "Eğer Gaziosmanpaşa'da bir rant varsa bu ranttan vatandaşımız yararlanacak. Vatandaşlarımız bize güvensin, amacımız onları mağdur etmeden yerinde dönüşümü gerçekleştirmek" dedi. İlçede gerçekleşen kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren Bülbül, Gaziosmanpaşa'da halkı, belediyeyi ve yatırımcıyı bir araya getiren bir modelleme yaptıklarını vurgulayarak, bu modellemede vatandaşı hiçbir bedel ödemeden daire sahibi yaptıklarını kaydetti.Bülbül, yerinde dönüşüm gerçekleştirdiklerini, vatandaşın herhangi bir yere taşınmak zorunda kalmadığını ve evininin standardının çok üstünde bir yuvaya kavuştuğunu ifade ederek, "Yaptığımız kentsel dönüşümün üç ayağı var. Bunlardan biri hak sahibi yani vatandaşlarımız. İkincisi Gaziosmanpaşa Belediyesi ve GOPAŞ adında kurduğumuz şirket. Üçüncüsü de...