18 / 04 / 2024

Ahmet Bülbül kimdir

Ahmet Bülbül kimdir

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Bülbül 'Ketsel dönüşüm' çerçeveside Gaziosmanpaşa'ın İstanbul'un en iyi semti olacağı ve yeni bir Nişantaşı'nın doğacağını belirtti.

Gaziosmanpaşa'da 3 ayaklı kentsel dönüşüm!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül: “Yaptığımız kentsel dönüşümden vatandaşımız yararlanacak” derken inşaat firmaları ise kentsel dönüşümle ilçenin yeni Nişantaşı olabileceğini belirtiyor.

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Ahmet Bülbül kimdir Haberi

Ahmet Bülbül kimdir

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri kentsel dönüşüm için "rantsal dönüşüm", "cepsel dönüşüm" gibi hoş olmayan gibi tabirler kullanılarak işin öneminin yadsınmaya çalışıldığını belirterek, "Eğer Gaziosmanpaşa'da bir rant varsa bu ranttan vatandaşımız yararlanacak. Vatandaşlarımız bize güvensin, amacımız onları mağdur etmeden yerinde dönüşümü gerçekleştirmek" dedi. İlçede gerçekleşen kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren Bülbül, Gaziosmanpaşa'da halkı, belediyeyi ve yatırımcıyı bir araya getiren bir modelleme yaptıklarını vurgulayarak, bu modellemede vatandaşı hiçbir bedel ödemeden daire sahibi yaptıklarını kaydetti.Bülbül, yerinde dönüşüm gerçekleştirdiklerini, vatandaşın herhangi bir yere taşınmak zorunda kalmadığını ve evininin standardının çok üstünde bir yuvaya kavuştuğunu ifade ederek, "Yaptığımız kentsel dönüşümün üç ayağı var. Bunlardan biri hak sahibi yani vatandaşlarımız. İkincisi Gaziosmanpaşa Belediyesi ve GOPAŞ adında kurduğumuz şirket. Üçüncüsü de...