19 / 04 / 2024

Ahmet Edip yatırım toplantısı

Ahmet Edip yatırım toplantısı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı.Toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ycd İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ycd İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem tarafından kuruldu.

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Yılmaz ve Selim Sarı ortaklığında kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Txt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Ahmet Turgut ve Mehmet Emin Turgut ortaklığında kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Ahmet Edip yatırım toplantısı Haberi

Ahmet Edip yatırım toplantısı


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. 


Balıkkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti. Her yıl gayrimenkul yatırımcıları, geliştiricileri ve fînansörlerini bir 

araya  getiren, bu sene 7. si düzenlenen GRI2015 yatırım toplantısı İstanbul' da yapıldı. Programda İstanbul gayrimenkul pazarının dışında gelişmekte olan kentlerde yatırım konusu konuşuldu ve bu kentlerin yatırıma hazır olup olmadığı tartışıldı. Gelişmekte olan kentler içerisinde Ankara. İzmir. Aydın. Balıkesir ve Bursa beşgeninde yapılan değerlendirmede Balıkesir' in ön plana çıktığı görüldü.Geçtiğimiz aylarda vizyon projelerini Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM 2015 fuannda da yatırımcılar ile buluşturan, sonrasında kente özellikle Arap yatırımcıların ziyaretleriyle sonuçlanan ve büyük ilgi gören kent GRİ toplantısında bir...