19 / 04 / 2024

Ahmet Faik Ataç

Ahmet Faik Ataç

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Ağadere Hastanesi ve Şehitliği Fikir Projesi Yarışması'nın birincisi Oktan Nalbantoğlu oldu

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Ahmet Oğulbalı tarafından kuruldu.

Sakarya Kongre Merkezi için yıkımlar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin merakla beklediği marka proje ‘Kongre Merkezi’ için Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi’nde yıkım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Ahmet Ataç: Cebine 200 bin lira koyan müteahhit oluyor!

Tepebaşı Belediye Meclisi Haziran ayı ilk totoplantısı Ahmet Ataç başkanlığında gerçekleştirildi.Meclis öncesinde konuşan Başkan Ahmet Ataç, geçen ay meclise sunulan soru önergelerini yanıtladı.

Ahmet Davutoğlu: Beykoz'a metro hattı yapılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin seçim çalışması kapsamında İstanbul Anadolu yakasındaki ilçeleri geziyor. Davutoğlu'nun bugünkü ilk durağı Beykoz'du. Davutoğlu Beykoz'da yeni metro hattı müjdesini de verdi. Ardından Ataşehir'de halka seslendi.

Ahmet Faik Bitlis: Boya pazarı 2030'a kadar yıllık yüzde 3.5 artacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, dünya boya pazarı büyüklüğünün 2030 yılına kadar yıllık yüzde 3.5 artmasını beklediklerini söyledi.

Boya ve hammaddeleri sektörü hedefe koşuyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, son 2 yıl öncesine kadar sektörün her yıl ülke büyümesinin üstünde büyüdüğüne dikkat çekti.

Ahmet Ataç: Gelişen Tepebaşı, bölgeyi kıymetlendirdi!

Bir zamanlar yalnız yürünmeyecek kadar ürkütücü alanları bugün itibarıyla şehrin en popüler bölgesi haline getiren, Ahmet Ataç ile Tepebaşı'nın dünü, bugünü ve yarını üzerine konuşuldu.

Ahmet Faik Ataç Haberi

Ahmet Faik Ataç

İşte o ilan;


ORMAN VE SU İŞLERİ BAŞKANLIĞI


Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Ağadere Hastanesi ve Şehitliği Fikir Projesi yarışması sonuçlandı. 


“Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” uyarınca serbest, ulusal ve tek kademeli olarak, 09.02.2012 tarihli ve 65 sayılı Resmi Gazete’de ilan edilerek yarışmaya çıkarılan Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Ağadere Hastanesi ve Şehitliği Fikir Projesi Yarışması Jüri Heyetince neticelendirilmiştir.


Lifle ödülünü, 14230 rumuzu ile yarışmaya katılan Oktan NALBANTOĞLU ekibinin hazırladığı proje kazandı.

2. ’lik Ödülünü; 32615 rumuzu ile yarışmaya katılan M.Ziya İMREN ekibinin hazırladığı proje kazandı.

3. ’lük Ödülünü; 01915 rumuzu ile yarışmaya katılan Pınar ALTAN ekibinin hazırladığı proje kazandı.

1.