25 / 04 / 2024

Ahmet Hamdi Gürdoğan kimdir

Ahmet Hamdi Gürdoğan kimdir

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Doğu Karadeniz'den bu yıl şu ana kadar yapılan ihracatın, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,54 arttığını bildirdi.

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak!

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Büyük göç dalgası! Depremden sonra en çok hangi iller göç alıyor?

Kahramanmaraş depremleri sonrası  bölgeden büyük göç yaşanıyor.  Peki afet bölgesinden en çok hangi illere göç yaşanıyor?

Akbank az önce tüm müşterilerine bu uyarıyı gönderdi! Anında 50 bin TL verecekler

Akbank tarafından müşterilere yönelik kredi uygulamaları devam ediyor. Akbank son olarak müşterilerine gönderdiği mesajda 50 bin TL'lik kredi verileceğini belirtti.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

Ahmet Hamdi Gürdoğan kimdir Haberi

Ahmet Hamdi Gürdoğan kimdir

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, DKİB yetki alanında bulunan Doğu Karadeniz'deki Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den 2014 yılının ocak-ekim aylarını kapsayan 10 aylık dönemde 1 milyar 326 milyon 693 bin 605 dolar tutarında ihracat gerçekleştirildiğini belirtti.


"Yöremizden bu yıl yapılan ihracat bir önceki yıla göre yüzde 5,54 arttı" ifadesini kullanan Gürdoğan, yörenin ihracat rakamlarıyla ilgili şu bilgileri verdi:


"Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane'den bu yıl gerçekleşen ihracatın ürün sıralamasında bir önceki yıla göre yüzde 7,39 artışla 616,2 milyon dolar tutarında ihracatla fındık ve mamulleri birinci sırayı, yüzde 23,27 artışla 269,6 milyon dolar tutarındaki ihracatla yaş meyve sebze ürünleri ikinci sırayı, 191,5 milyon dolar tutarındaki ihracatla madencilik ürünleri de üçüncü sırayı almaktadır. Bölgemizden...