27 / 04 / 2024

Ahmet Özyanık kim

Ahmet Özyanık kim

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık: "Yaklaşık 235 milyon liralık milli park yatırımının bölgelere dağıtımını ve iş programlarının hazırlanmasına karar verdik." dedi..

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novus Turizm Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Serdar Körükcü tarafından kuruldu.

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Valgus İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valgus İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Ahmet Işık tarafından kuruldu.

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Saffet Kırımlı ve Ercan Bulut ortaklığında kuruldu.

Ahmet Özyanık kim Haberi

Ahmet Özyanık kim

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, iki gün boyunca 15 bölge müdürü ve daire başkanlarıyla yaklaşık 235 milyon liralık milli park yatırımının bölgelere dağıtımını ve iş programlarının hazırlanmasına karar verdiklerini belirtti.


Özyanık, Ilgaz Dağı Milli Parkı Kayak Merkezi'ndeki bir tesiste basına kapalı düzenlenen bütçe değerlendirmesi toplantısının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurum olarak Türkiye'nin doğal güzelliklerini gelecek nesillere intikal ettirmek maksadıyla milli parklar, tabiat parkları ve tabiatı koruma alanlarını ilan ettiklerini söyledi.


Buralara gelen ziyaretçilerin çeşitli beklentileri olduğunu ifade eden Özyanık, şöyle devam etti:


"Bunları karşılamak maksadıyla her yıl yatırımlar yapıyoruz. Şu anda bulunduğumuz toplantıda yapılan yatırımların değerlendirilmesi ve 2015 yılı bütçesinin şekillendirilmesini amaçladık. İki gün boyunca 15 bölge müdürümüz ve daire başkanlarımızla yaklaşık 235 milyon liralık milli park...