27 / 04 / 2024

Ahmet Terzioğlu kimdir

Ahmet Terzioğlu kimdir

Terzioğlu Holding, APS Ambalaj-Kozmetik ve Temizlik Ürünleri, ICI Ulusulararası Tekstil Sanayi ve ITC Turizm Şirketler grubunun kurucularından Ahmet Terzioğlu vefat etti. Cenazesi Nakkaştepe Aile Mezarlığına defnedilecektir.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Erkurtoğlu kimdir?

Mimar Ahmet Erkurtoğlu kimdir? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Erkurtoğlu..

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Ozan Terzioğlu kimdir?

Mimar Ozan Terzioğlu kimdir? Ozan Terzioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ozan Terzioğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ozan Terzioğlu...

Hüseyin Terzioğlu kimdir?

Mimar Hüseyin Terzioğlu kimdir? Mimar Hüseyin Terzioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Hüseyin Terzioğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Terzioğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

ITC Turizm'in acı günü! Ahmet Terzioğlu vefat etti!

Terzioğlu Holding, APS Ambalaj-Kozmetik ve Temizlik Ürünleri, ICI Ulusulararası Tekstil Sanayi ve ITC Turizm Şirketler grubunun kurucularından Ahmet Terzioğlu vefat etti. Cenazesi Nakkaştepe Aile Mezarlığına defnedilecektir.

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Dursun Balcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde değişiklikler yapıldı. Ancak, Dursun Balcıoğlu Raylı Sistem Daire Başkanı olarak görevinde kaldı. Peki Dursun Balcıoğlu kimdir? Dursun Balcıoğlu ne zamandan beri raylı sistem daire başkanı?

Adil Karaismailoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdir? Adil Karaismailoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu..

Barış Metekoğlu kimdir?

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barış Metekoğlu kimdir? Şehir ve Bölge Plancısı Barış Metekoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Metekoğlu'nun biyografisi..

Sirma Elektrik San. Tic. A.Ş'nin acı günü: Erol Terzioğlu vefat etti!

Sirma Elektrik San. Tic. A.Ş'nin genel müdürü Erol Terzioğlu hayatını kaybetti. Cenaze 15 Temmuz 2014 Salı günü Üsküdar Surp Haç Ermeni Kilise'inden kaldırılacak ve defnedilecek...

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?

Ahmet Terzioğlu kimdir Haberi

Ahmet Terzioğlu kimdir

Terzioğlu Holding, APS Ambalaj-Kozmetik ve Temizlik Ürünleri, ICI Ulusulararası Tekstil Sanayi ve ITC Turizm Şirketler grubunun kurucularından Ahmet Terzioğlu vefat etti. Cenazesi, 2 Kasım 2014 Pazar günü İstanbul Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazı ardından Nakkaştepe Aile Mezarlığına...