28 / 03 / 2024

Ahmet Yarız halk gyo

Ahmet Yarız halk gyo

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yarız ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nihat Ömeroğlu görevlerinden ayrıldı.

Ahmet Yarız kimdir?

Ahmet Yarız, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki Ahmet Yarız kimdir. Ahmet Yarız bugüne kadar nerelerde çalıştı?

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

EYT'de sona geliniyor! Son dakika hemen bakın!

EYT düzenlemesinde çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Çalışmanın içeriği henüz halk ile paylaşılmasa da kulislerde konuşulanlar ve yapılan açıklamalar ışığında ayrıntılar netleşmeye başladı. 3 formülü Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Duman detaylarıyla canlı yayında anlattı.

Şerefoğulları Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğulları Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yarız tarafından kuruldu.

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Hafez G.A.A.A., Hikmet Yarız ve Mohsen A.A.K. ortaklığında kuruldu.

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Sirac Grup İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirac Grup İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Yarız tarafından kuruldu.

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dokgöz tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yarın açılıyor!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Sancaktepe'de inşa edilen Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yarın yapılacak törenle hizmete açılacak...

Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Öksüz tarafından kuruldu.

Ahmet Yarız halk gyo Haberi

Ahmet Yarız halk gyo

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Yönetim Kurulu Üyelerinin istifaları hakkında açıklama yaptı.

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yarız ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nihat Ömeroğlu görevlerinden ayrıldı.


Halk GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde;
Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet YARIZ ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Nihat ÖMEROĞLU, 31.05.2019 tarihinde görevlerinden istifaen ayrılmış olup, Yönetim Kurulu'muzun gerçekleştirmiş olduğu 31.05.2019 tarihli toplantı neticesinde, istifalarının kabulüne karar...