19 / 04 / 2024

Aida Diva

Aida Diva

İtalyan bayraklı AİDA Diva, çoğu Almanlardan oluşan yaklaşık 2 bin yolcusuyla ilçeye geldi. Uzunluğu 294 metre, grostonu 68.500 olan dev geminin Yunanistan'ın Heraklion Limanı'ndan yola çıkarak Marmaris'e geldiği belirtildi

Aida Diva Marmaris'e sezonun ilk seferini gerçekleştirdi!

"Aida Diva", Marmaris'e sezonun ilk seferini gerçekleştirdi. Yunanistan'ın Heraklion Limanı'ndan gelen ve büyüklüğü ile isminden dolayı "denizlerin divası" olarak adlandırılan dev kruvaziyer, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı.

Arnica GH21593 Rose Diva Trend Blender Set kaç TL! Teknik özellikleri neler? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

Arnica Blender Set parçalama ve karıştırma işlemini paslanmaz çelik bıçakları ile kısa sürede gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Arnica Rose Diva Trend Blender Set en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica GH21593 Rose Diva Trend Blender set mutfakta birçok parçalama ve karıştırma işlemini sizin yerinize yapan elektrikli ev aletidir.Paslanmaz bıçakları sayesinde üstün performans gösterir.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başgroup İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aida Aydın, Behzad Vafashalmani, Ezel Aydın, Sarvnaz Vafashalmani ve Şafak Keskin tarafından kuruldu.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya villa aldı!

Ünlü şarkıcı Diva Bülent Ersoy, 2 milyon Euro vererek Bodrum’dan malikane satın aldı. Ersoy, 450 metrekare büyüklüğündeki lüks evinin tüm mobilyalarını yurt dışından getirtti...

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Bülent Ersoy, evinin musluklarını altınla kaplattı!

Diva Bülent Ersoy, evindeki banyo ve tuvaletlerin musluklarını altınla kaplattı

Bülent Ersoy inşaat sektörünün de 'Diva'sı!

Birçok gayrimenkul yatırımı bulunan Bülent Ersoy, inşaat sektörüne girdi. 22 adet kule vinci satın alan Ersoy, müteahhitlere ve belediyelere kiraya veriyor.

Bülent Ersoy Kıbrıs'tan 500 bin dolara ev bakıyor!

Diva Bülent Ersoy, yavru vatan Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımına hazrılanıyor. Ünlü şarkıcı, bölgede 500 bin dolara ev bakıyor.

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Aida Diva Haberi

Aida Diva


Marmaris Limanı, yılın ilk büyük yolcu gemisini ağırladı. İtalyan bayraklı AİDA Diva, çoğu Almanlardan oluşan yaklaşık 2 bin yolcusuyla ilçeye geldi. Uzunluğu 294 metre, grostonu 68.500 olan dev geminin Yunanistan'ın Heraklion Limanı'ndan yola çıkarak Marmaris'e geldiği belirtildi. Gemiyle ilçeye bin 951 yolcu, 607 mürettebat geldi. Yolcuların büyük bölümü ilçe merkezini gezerek alışveriş yaptı, bazıları da çevre gezisine çıktı. Nisan başında Marmaris'i hareketlendiren gemi, akşam saatlerinde Antalya'ya gitmek üzere yola çıktı


Yeni...