18 / 04 / 2024

Ak Taş Turizm İnşaat iletişim

Ak Taş Turizm İnşaat iletişim

Ak Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Nihat Esenboğa, Mehmet Aras tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu.

14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim! Koçak'ta inci set fiyatları ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın ile incinin muhteşem uyumu Koçak'ta buluştu. 14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar inci altın set fiyatları ne kadar? İşte Koçak 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

14 ayar altınlarda kasım rüzgarı devam ediyor! Koçak'ta dev indirim! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın almak isteyenler için büyük fırsat başladı. Koçak'ta Kasım rüzgarı hala devam ediyor. İstediğiniz 14 ayar altın kolye, küpe, yüzüklerde yüzde 20 ve ekstra sepette yüzde 10 indirim devam ediyor. İşte Koçak 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Mickey mouse ve minnie mouse altın küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta! İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karekteri olan Mickey mouse ve minnie mouse altın ile buluştu. Mickey mouse ve minnie mouse küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta satışa sunuldu. İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Disnep altın takılar Türkiye'de sadece Koçak'ta! İşte Koçak 18 Kasım 2022 Disnep altın fiyat listesi 

Çocukların sevdiği Disnep şimdi mücevherlerde. Türkiye'de sadece Koçak'ta satılan Disnep altın kolye, küpe, bileklik ve yüzüklerin fiyatları belli oldu. 

Koçak'ta neredeyse yarı fiyatına pırlanta kolye! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Koçak'ta yüzde 50'ye varan indirimle pırlanta kolyeler satışa çıkarıldı. Hemen yakalayın! Peki Koçak pırlanta kolyeler kaç lira? Koçak pırlanta kolye ne kadar? İşte Koçak Pırlanta kolye 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Koçak'ta haftanın fırsatları! Elmas kolye, yüzük, küpelerde kampanya! İşte Koçak fiyat listesi 30 Eylül 2022

Koçak'ta fırsatlar listesi belli oldu Aradığınız elmas kolye, küpe, bilezik ve küpelerde kampanya başladı. Peki Koçak altın yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pırlanta bilekliklerde kaçırılmayacak fırsat! Koçak'ta yüzde 50'ye varan indirim! Koçak pırlanta bileklik fiyat listesi

Pırlanta bileklilerde büyük fırsat Koçak'ta sizleri bekliyor. Pırlanta bileklik fiyatları net yüzde 50'ye varan indirimlerle satılıyor. Peki Koçak pırlanta bileklik fiyatları ne kadar? işte Koçak Pırlanta bileklik 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Anneler Günü'ne öze Koçak'ta seçili ürünlerde muhteşem indirim! Koçak elmas bileklik ve kolye ne kadar?

Annelere gününe özel aradığını tüm takıları bir arada bulabileceğiniz Koçak'ta büyük fırsatlar sizleri bekliyor. Koçak'ın Anneler gününe özel başlattığı özel ürünlerin fiyatları 8 Mayıs tarihine kadar geçerlidir. Peki Koçak'ta altın yüzük, küpe ve kolye fiyatları ne kadar?

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Uşak'ta konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Konut stoklarının tükendiği Uşak'ta yeni konutlar yüzde 40 değer artışı yaşandı.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Ak Taş Turizm İnşaat iletişim Haberi

Ak Taş Turizm İnşaat iletişim

Ak Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Nihat Esenboğa, Mehmet Aras tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Ak Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 


Ak Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Büyükdere Caddesi,...