26 / 04 / 2024

akdenizde 4.7 deprem

akdenizde 4.7 deprem

Akdeniz doğu baseninde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Akdeniz doğu baseninde, saat 15.05'te, 32.50 kilometre derinlikte, 4.7 büyüklüğünde deprem olduğu belirtildi.

Son Dakika! Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 

Akdeniz'de Antalya kıyılarında 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği kaydedildi. 

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan 7'den büyük deprem olabilecek yerleri tek tek açıkladı! İşte o 7 yer!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin 7 deprem kuşağının üretebileceği en büyük depremleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Çalışan emekliye 5 bin lira ödeme düzenlemesinden 4,7 milyon kişi yararlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada çalışan emeklilere bir kereye mahsus olacak şekilde 5 bin lira ödenmesine yönelik düzenlemeden, 4 milyon 688 bin 945 kişinin faydalanacağını kaydetti.

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ‘İlk kez söylüyorum’ diyerek uyardı! Bu ilde 7,4 şiddetinde deprem bekleniyor!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Yakın zamanda tehlike gördüğünüz fay hattı var mı?" sorusuna korkutan bir cevap verdi. Görür, "Ben ilk defa söyleyeceğim. Tunceli’de 7,4'e kadar deprem olabilir. Eli kulağında. Şakası yok" dedi.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem oldu! Kandilli Rasathanesi, daha sonra, depremin şiddetini 3.8 olarak güncelledi.

SON DAKİKA! Malatya’da 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, saat 01.32’de Malatya’da 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

4.4 şiddetinde deprem oldu, uzman isim il il uyardı: Maraş deprem kümesi gibi büyüyecek! Stres transfer ediliyor!

Prof. Dr. Osman Bektaş, Burdur'daki 4.4'lük depremden sonra X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Ege Bölgesine dikkat çekti ve önemli uyarılarda bulundu. İşte Bektaş'ın o açıklamaları...

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son dakika! Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem!

AFAD’dan edinilen bilgilere göre, Akdeniz’de 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 03.36’da ve yerin 43.9 km derinliğinde yaşandı.

SON DAKİKA! 4.4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya’da 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 03.39’da yaşanan deprem, çevre illerden de hissedildi.

akdenizde 4.7 deprem Haberi

akdenizde 4.7 deprem


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), Akdeniz doğu baseninde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. 


AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Akdeniz doğu baseninde, saat 15.05'te, 32.50 kilometre derinlikte, 4.7 büyüklüğünde deprem olduğu...