27 / 04 / 2024

akfen holding 2020 yatırımları

akfen holding 2020 yatırımları

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Akfen Holding 150 milyon TL'lik tahvil ihracını tamamladı!

Akfen Holding nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle, 07 Şubat 2020 vade başlangıç tarihli 150 milyon TL nominal değerli tahvil ihracını tamamladı.

Akfen Holding 2 yılda 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, "Türkiye'deki yatırımlarımıza 2019 ve 2020'de ara vermeden devam edeceğiz. Bu yıl 4,9 milyar lira olmak üzere 2 yılın sonunda yaklaşık 10 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte 2 bin 560 kişi de direkt istihdam edilecek" dedi...

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Akfen Holding bu yıl 6 milyar lira yatırım yapacak!

Akfen Holding bu yıl toplam 6 milyar lira yatırım yapacak. Bunun 3,5 milyar liralık kısmı Hamdi Akın’ın çocuklarının eşit hissedar olduğu Akfen İnşaat’a ait.

Akfen Holding'in 300 milyonluk tahvilinin 2. kupon faizi 3,84!

Akfen Holding'in ihraç ettiği 300 milyon TL tahvilin 2. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,84 olarak belirlendi.

Akfen Holding'in yeni hedefi sanayi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın rotasını sanayiye çevirdi. Havalimanı, enerji, gayrimenkul ve liman yatırımlarından sonra yönünü şehir hastaneleri yatırımlarıyla da yakından ilgilenen Akın, "Hastane ihalelerini takip edeceğiz ama Güneydoğu’da kazan üretimi yapabilirim" dedi.

Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı.

Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı.

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Akfen Holding 140 milyon TL'lik tahvil ödemesi yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 140 milyon TL tahvilin 12. kupon ödeme dönemine ilişkin 4 milyon 31 bin 998,97 TL faiz ve 140 milyon TL ana para ödemesi bugün yapıldı.

Akfen Holding 300 milyon TL'lik tahvil ihracını tamamladı!

Akfen Holding nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle, 9 Ocak 2017 vade başlangıç tarihli 300 milyon TL nominal değerli tahvil ihracını tamamladı.

Akfen Holding 1,5 yılda 6 milyar liralık yatırım yapacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Türkiye’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi istikrarlı bir şekilde büyümesi için yatırımlarına durmadan devam ettiklerini belirterek, 1.5 yıl içinde toplam 6 milyar liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

akfen holding 2020 yatırımları Haberi

akfen holding 2020 yatırımları

Hürriyet yazarlaraından Elir Ergu bugünkü köşesinde Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile gerçekleştirdiği röportaj kaleme aldı. İşte o röportaj…

İlbak Holding ile ortaklık kurmuşsunuz...

Evet. Kastamonu Gökova’da işimiz. Geçen yıl üretime başladı. Madencilik yatırım maliyeti gerektiriyor. Bu maden dünyadaki ilk 5 tesisten biri. Ayrıca maden deyince klasik madencilik de akla gelmesin. Açık ocaklı madencilik yapıyoruz. Türkiye’nin en büyük açık ocaklı madeniyiz.

Nasıl işleriniz? Nereye satıyorsunuz bakırı?

Hepsini ihraç ediyoruz. Şu günlerde sorun var çünkü Çin’e satıyorduk. Malum virüs etkisi oldu ama zaman içinde düzelir. Yatırımımız yüksek ancak geri dönüşü iyi olacak.

“Bu işi de büyütüp bir noktaya getiririz” diyorsunuz…

Zaten büyük. Biliyorsun, biz şirket alıp işler hale getirip satıyoruz. Bazen blok satış bazen devrederek satıyoruz. Bizim işimiz hisse ihracatı.

Çok farklı sektörlerde iş yaptınız,...