19 / 04 / 2024

Akiş Projects Beykoz ne zaman

Akiş Projects Beykoz ne zaman

Akiş Projects imzası ile Beykoz'da yaklaşık 40 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje çok yakında satışa çıkacak. Proje kapsamında hak sahipleriyle anlaşmalar devam ediyor.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Akiş GYO Beykoz'daki arsalarının değeri 501.1 milyon TL oldu!

Akiş GYO Beykoz'daki 46 adet parselinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte o rakam... 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO'nun Beykoz imar planı onaylandı!

Akiş GYO'nun "İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı onaylandı. 

Akiş GYO'dan Beykoz ve Caddebostan'a yeni proje!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy,  şirketin faaliyetlerini ve 2021 hedeflerini anlattı. Durusoy, Beykoz ve Caddebostan'da hayata geçirecekleri projelerin detaylarını paylaştı...

Akiş GYO Beykoz projesi imar planı iptal davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'dan Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama!

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı. 

Akiş Beykoz projesi kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1893 ada 27 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı... 

Akiş Projects Beykoz projesi çok yakında satışta!

Akiş Projects imzası ile Beykoz'da yaklaşık 40 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje çok yakında satışa çıkacak. Proje kapsamında hak sahipleriyle anlaşmalar devam ediyor.

Akiş Beykoz projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nın İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. 

Akiş Beykoz projesinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde hayata geçireği projesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.

Akiş Beykoz projesinde arsa sahipleri ile sözleşme imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca Bekoz'un Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1883 ada 30 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.

Akiş Projects Beykoz ne zaman Haberi

Akiş Projects Beykoz ne zaman

Akök Holding'e bağlı, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) adı altına gayrimenkul projeleri geliştiren Akiş Projects, Beykoz'da yepyeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Proje kapsamında hak sahipleriyle anlaşmalar devam ediyor.

Akiş Projects Beykoz projesi çok yakında

Hak sahipleri ile anlaşmalarının hızla devam ettiği Akiş Projects Beykoz projesi çok yakında başlayacak. Projede henüz inşaat çalışmaları başlamadı, sadece sözleşmeler imzalanıyor. Şirket tarafından Beykoz'da deniz manzarası olan bir bölgede yaklaşık 40 bin metrekare alanda konut ile ticari birimlerin yer alacağı bir proje geliştiriliyor. Proje modern mimari ile tasarlanacak. 

Akiş GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) hak sahipleriyle yaptığı sözleşmeleri duyuruyor. İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1851 ada 17 parselde, 1893 ada 17 parselde, 1883 ada 30 parselde, 1883 ada 16 parsel, 1884...