28 / 03 / 2024

Akkent Çarşı AVM Batıkent

Akkent Çarşı AVM Batıkent

Akkent Paradise Evleri satış fiyatları 2+1'lerde 305 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara'da yer alan Akkent Paradise Evleri projesinde daireler Nisan 2017 yılında teslim ediliyor...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

AVM Ciro Endeksi Ocak ayında yüzde 13,7 azaldı!

AVM perakende ciro endeksi, 2021 Ocak ayında bir önceki aya göre, enflasyondan arındırılmadan hesaplandığında yüzde 13,7 azalarak 214 puana geriledi. 

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

İş GYO 2020'de 2 AVM ve 2 çarşıdan 31.2 milyon TL kira geliri elde etti!

İş GYO'nun ekspertiz kira bedelinin altında kira geliri elde edilen iki alışveriş merkezi ve iki çarşının 2020 yılı için ortalama dolulukları baz alınarak hesaplanan kira ekspertiz bedeli toplamları KDV hariç 42,8 milyon TL, 2020 yılı sonunda elde edilen toplam kira gelirleri ise KDV hariç 31,2 mily

AVM perakende ciro endeksi Ekim ayında yüzde 19,1 arttı!

AVM perakende ciro endeksi, 2020 Ekim'de bir önceki aya göre, enflasyondan arındırılmadan hesaplandığında yüzde 19,1 artarak 349 puana ulaştı.

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

İş GYO Kanyon AVM kiracılarına yüzde 50 kira indirimi yapacak!

İş GYO portföyünde yer alan Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla tam kapasite ile faaliyete geçmesine, Kanyon AVM ve bahsi geçen çarşı ve ticari alanlarda işletmelerini açan kiracılara yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması kararlaştırıldı.

AVM'ler kaybolan veya çalınan eşyalarımızdan sorumlu mu?

AVM'ler kaybolan veya çalınan eşyalarımızdan sorumlu mu? Avukat Emre Avşar herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtını verdi. İşte detaylar...

AVM ciro endeksi 2019 Kasım'da yüzde 20,1 arttı!

AVM ciro endeksi, 2019 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 20,1 artarak 352 puana ulaştı.

AVM Perakende Ciro Endeksi Ağustos'ta yüzde 7,8 arttı!

AVM Perakende Ciro Endeksi’nin ağustos ayı sonuçları açıklandı. Açıklanan verilere göre, ciro endeksi Ağustos 2019 döneminde bir önceki yılın aynı ayı ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 7,8 artış kaydetti.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Akkent Çarşı AVM Batıkent Haberi

Akkent Çarşı AVM Batıkent


Akkent Paradise Evleri projesi, Ünal Akpınar İnşaat tarafından Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Akkent Paradise Evleri projesi 100 bin metrekare alanda yükseliyor.


Akkent Paradise Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Akkent Paradise Evleri projesinde daire alanları 166 ila 186 metrekare arasında değişiyor.


Ankara Akkent Paradise Evleri projesi 432 adet daire, 36 adet cadde mağazası ve Akkent Çarşı AVM alanından meydana geliyor. Akkent Paradise Evleri teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi.



Akkent Paradise Evleri satış fiyatları!


Akkent Paradise Evleri satış fiyatları 2+1 dairelerde 305 bin liradan başlarken, 3+1 dairelerde 492 bin liradan, 4+1 dairelerde 560 bin liradan başlayarak değişiyor.


Akkent Paradise Evleri Ankara projesinde spor sahaları, tenis kortu, golf alanı, çocuk oyun alanları,...