04 / 05 / 2024

akkışla 2016 projeleri

akkışla 2016 projeleri

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, 2016 yılı projelerini anlatmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Ali Ergül, çiftçilerin mera ile ilgili sorunlarının çözülmesi için Mera Yasası'nın değişmesi gerektiğini söyledi.

TOKİ Kayseri Akkışla 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Akkışla’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Akkışla’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Doğukışla Vadisi kura sonuçları 2016!

166 adet daireden oluşan TOKİ Doğukışla Vadisi projesinde konut alma ve konut belirleme kurası için geri sayım başladı. TOKİ Doğukışla Vadisi kura sonuçları 2016.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları tam listesi 2016!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları tam listesi 2016 açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları tam listesi 2016 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonucu tam listesi 2016!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonucu tam listesi 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonucu tam listesi 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

akkışla 2016 projeleri Haberi

akkışla 2016 projeleri

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, 2016 yılı projelerini anlatmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. İlçede 85 bin küçükbaş hayvanın bulunduğunu belirten Başkan Ali Ergül, Türkiye'de küçükbaş hayvancılıkta önemli ilçelerden biri olmalarına rağmen, mevcut Mera Yasası'ndan dolayı çiftçilerin sıkıntı yaşadıklarını söyledi.


"85 BİN HAYVANI NEREDE OTLATACAKLAR?"

"Şu anda 85 bin hayvan Akkışla'nın dağına çıkamıyor, çünkü dağda kar var. O nedenle çiftçimiz hayvanlarını Şarkışla, Gemerek ya da daha sıcak olan Avanos tarafına götürüyor ve gidiş gelişlerde bir sürü sıkıntı çekiyor. Ve işin daha da kötüsü yasa gereği çiftçi 30 Mart'a kadar meraya çıkamıyor. Meraya çıkamayan çiftçi bu 85 bin koyunu nerede otlatsın? Büyüklerimizden Mera Yasası'nı yeniden gözden geçirmelerini ve çiftçilerin söylemlerini dikkate almalarını istiyoruz. Türkiye'de bu konuda sayılı ilçelerdeniz. Valilik bu...