05 / 05 / 2024

akmerkez ışıklarını ne için kapatacak

akmerkez ışıklarını ne için kapatacak

Akmerkez, 29 Mart'ta saat 20:30 ile 21:30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatarak, dünya saati uygulamasına destek verecek ve iklim değişikliğinin tehlikelerine dikkat çekecek...

Aylıklarını yüzde 36 zamlı hali ne zaman yatırılıyor? İşte tarih netleşti! Tam 7125 TL yatırılacak

Zamlı aylıkların yatma tarihi kesinleşti. Yapılan zam tam yüzde 36.  Zamlı aylığı alanlar bu ay en az 7.125TL alacak.

Philips kablosuz kulaklık ne kadar? İşte Philips’te true wireless kulaklıkların 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Philips kulaklıklarla müziğinizi yanınızdan ayırmayın. Philips kablosuz kulaklık ne kadar? İşte Philips’te true wireless kulaklıkların 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Döviz kuru son dakika rakamlar: Euro bugün ne kadar? 15 Haziran 2022 euro kaç TL?

Haftanın üçüncü işlem gününde döviz kuru son dakika rakamlar yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bugün euro kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? soruları en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. İşte 15 Haziran 2022 euro/TL...

Yıkım İşlemleri ile Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı!

inşaat ve yıkıntı atıklarının çevre ve insan sağlığına ve güvenliğine zarar vermeyecek şekilde yönetimine ve kontrolüne ilişkin çalışmaların veriminin ve etkinliğinin arttırılmasını sağlamak için “Yıkım İşlemleri ile Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” hazır

Tek Tuşla Menderes Projesi, İzmir'i çağın bir adım önüne taşıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hazırladıkları Tek Tuşla Menderes Projesi'nin ilçeyi çağın bir adım önüne geçirdiğini söyledi.

Kültür ve tabiat varlıklarını koruma katkı payı 2015!

Kültür ve tabiat varlıklarını koruma katkı bina, arsa ve araziler için, mükellefiyetin başlangıç yılında tespit edilen vergi değeri üzerinden tahsil ediliyor. Peki, kültür ve tabiat varlıklarını koruma katkı payı 2015 ne kadar?

Isparta'da şifalı balıkların su kaynağı korumaya alınıyor!

Isparta'da şifalı balıkların su kaynağı korumaya alınıyor. ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Aslandoğmuş Köyü'nde, özellikle cilt hastalığı tedavisine iyi geldiğine inanılan balıkların yaşadığı Ilıca su kaynağı, korumaya alınıyor.

NEC, damar izi okuyucusu sistemi ile suçların önüne geçiyor!

Güvenli şehirler için sürdürülebilir çözümler sunan NEC, güvenlik ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. NEC, damar izi okuyucusu sistemi ile suçların önüne geçiyor.

PAGÇEV, deniz atıklarını geri dönüşüme kazandıracak!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi (PAGÇEV), Türkiye'deki deniz ve büyük göllerin yüzeyindeki atıkların temizlenerek geri dönüşüme kazandırılmasını gündemine aldı.

Mehmet Okay: Ege'de yazlıkların metrekaresi 5 bin Euro'yu aşmış durumda!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Ege bölgesi için "Ege'de yazlıkların metrekaresi 5 bin Euro'yu aşmış durumda" dedi.

Kağıthane'de atıklarını toprağa sızdıran firma kapatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Kâğıthane de tehlikeli atıklarını toprağa sızdıran firmanın kapısına kilit vurdu. Kapatılan firmaya ayrıca 42 Bin 232 TL de ceza kesildi.

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantı gündemi belli oldu!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu. Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı 25 - 26 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Maden atıklarının denize boşaltılmasına vize!

Karada uygun ortam bulunmaması halinde maden atıklarının denize boşaltılması gündemde. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın maden atıklarına ‘ detaylı izleme ’ şartıyla onay vermeye hazırlandığı belirtiliyor.

akmerkez ışıklarını ne için kapatacak Haberi

akmerkez ışıklarını ne için kapatacak


Akmerkez, dünya saati uygulamasına destek vererek cumartesi günü ışıklarını bir saatliğine kapatacak


Akmerkez, 29 Mart'ta saat 20:30 ile 21:30 saatleri arasında ışıklarını bir saatliğine kapatarak, dünya saati uygulamasına destek verecek ve iklim değişikliğinin tehlikelerine dikkat çekecek.


Bugün küresel iklim değişikliği ve çevre sorunları hakkında farkındalık yaratmak amacıyla 7 kıtada, 150'den fazla ülkede, 7.000'den fazla şehirde milyonlarca insana ulaşarak, dünyanın en yaygın çevrecilik hareketinden birine dönüşen uygulamaya, Akmerkez her yıl olduğu gibi bu yıl da katılıyor.


İlk olarak Avusturalya'nın Sidney kentinde binlerce kurum ve milyonlarca insanın, sembolik olarak ışıklarını bir saat kapatarak başlattığı Dünya Saati uygulaması, dünya kamuoyuna önemli bir mesaj vermişti;


"Dünya'nın iklimi değişiyor ve küresel ısınma artıyor"


Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından 2007 yılında başlatılan ve tüm dünyada yankı bulan Dünya Saati...