24 / 04 / 2024

Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Aralık 2013 tarihinde kuruldu.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler Akustik Ses Yalıtım Kaplamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Keskin tarafından kuruldu.

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Akustik Mimarlık Ses İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Korkmaz tarafından kuruldu. 

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Muhammet    Korkmaz tarafından kuruldu.

Aksa Jeneratör, İSO 500’de 193. sıraya çıktı!

İstanbul Sanayi Odası ''Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2014 yılı araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Jeneratörde lider marka Aksa Jeneratör, İSO 500’de 193. sıraya çıkarak en fazla yükselen firmalar arasında yerini aldı.

Aksa Jeneratör İstanbul’un fethi kutlamalarında enerji ihtiyacını karşıladı!

İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Yenikapı’da düzenlenen kutlama töreninin enerji ihtiyacını Aksa Jeneratör karşıladı.

İzgin Duru Mimarlık ve Akustik Limited Şirketi kuruldu!

İzgin Duru Mimarlık ve Akustik Limited Şirketi, Berrin Meltem Kömür tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Kürşad Caddesi'nde kuruldu.

Aksa Jeneratör Çin ve Adana'daki fabrikalarına yatırım yaptı!

İstanbul, ABD ve Çin'deki tesislerinde üretim yapan Aksa Jeneratör, bu yıl Adana'daki fabrikasına 80 bin metrekare ve Çin'in Changzhou kentindeki fabrikasına da 40 bin metrekarelik wKm ilave yatırım yaptı.

İbrahim Tatlıses İzmir'de otel alıyor!

Amerika'da geçirdiği ameliyatın ardından 9 gün yoğun bakımda kalan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in İzmir'e yerleşme planı olduğu ortaya çıktı. Tatlıses, uzun süredir gözünün üzerinde olduğu İzmir'deki My Otel'le ilgili bilgi aldı.

Taşyünü dolgulu duvar panelleri ısı ve ses yalıtımında çözüm sağlıyor!

Taşyünü'nün ses yalıtım kabiliyetine, özel olarak tasarlanmış TAŞYÜNÜ içerisindeki elektrik tesisat altyapısını sağlayan boşluklar da eklendiğinde, ses yalıtım kabiliyeti daha da yukarılara çıkarır.

Aksa Jeneratör Dubai'de elektrik fuarına katıldı!

Ortadoğu’nun en büyük elektrik fuarı Middle East Electricity 40. kez Dubai’de ziyaretçilere kapılarını açtı. 2-4 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Aksa Jeneratör yoğun ilgiyle karşılandı.

1987 yılında İbrahim Talıses Etiler'de saray yavrusu satın almış!

1987 yılında İbrahim Talıses 1 milyar 500 milyon liraya Etiler sırtlarında bir villa satın almış. Müteahhit Mehmet Dalmaz'dan satın aldığı Etiler'deki villa 4 katlı, 700 metrekarelik kullanım alanına sahipmiş.

Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta kuruldu. 


Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi veya yurt dışında her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara ses yalıtımı titreşim yalıtımı çatı izolasyonu dış cephe izolasyonu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Aksa Akustik Ses Yalıtım Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beykoz, Kavacık Mahallesi, Okul Caddesi, Mutlu Sokak,...