27 / 04 / 2024

Akşan YAPI acı günü

Akşan YAPI acı günü

Akşan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mert Şimşek’in Eşi Seda Şimşek vefat etti. Akşan YAPI taziye ilanı yayınlattı.

6 Şubat depremlerinin denetçileri kağıt üzerinde!

Tüm Türkiye'yi derinden yaralayan ve 50 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan 6 Şubat depremlerinin üstünden 1 sene geçmesine rağmen, ne yaşanılan acı ne de skandallar bitiyor. 

Hızlı betonlaşma iklim felaketlerini beraberinde getiriyor!

Ülkemizde yine kentsel seller oluştu ve yaşamını yitirenler oldu. Sebebi ise açık seçik belli; çevrenin ve doğanın acımasızca yiyip bitirilmesi sebebiyle tetiklenen iklimsel değişim, aşırı betonlaşma dolayısıyla düşen yağmurun toprak tarafından emilememesi...

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akşan Prokar İnşaat Taahhüt Ticaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Melih Şimşek ve Müge Şimşek ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reina yeniden açılacak mı?

Korkunç saldırının ardından herkesin merak ettiği konulardan biri İstanbul'un en önemli eğlence mekanlarından biri olan Reina'ın akıbetiydi. Tekrar acıyıp açılmayacağı merak konusu olan mekanın ortağı Ali Ünal, 'Orada tekrar müzik çalıp insanları ağırlayamam' dedi.

Denizli Çal'a yeni meydan projesi!

Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, ''Düğün salonu, toplantı salonu, sinema salonu birde büyük meydan projemiz var. Ürün çeşidini arttırmak için sera alanları oluşturmaya başladık" dedi.

Başak Grup'un acı günü! Ali Rıza Karık vefat etti!

Başak Grup'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Rıza Karık vefat etti. Başak Grup ve ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları!

Moment İstanbul Kartal ödeme koşulları kapsamında yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje AC Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Akşan Yapı'nın acı günü! Seda Şimşek vefat etti!

Akşan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mert Şimşek’in Eşi Seda Şimşek vefat etti. Akşan YAPI taziye ilanı yayınlattı.

İzmir 35. Teras fiyatları!

35. Teras Evleri projesi İzmir'de Akşan Yapı imzasıyla yükseliyor. İzmir 35. Teras fiyatları 25 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Akşan Yapı 35. Teras Projesi!

Akşan Yapı 35. Teras Projesi Bornova Ege Üniversitesi’ne 25 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede tek katlı konutlar bulunuyor.

35. Teras nerede?

Akşan Yapı İzmir Kemalpaşa Çiniliköy Mevkii'nde 35. Teras projesini inşa ediyor. Projede toplam 55 adet daire yer alıyor. Peki, 35. Teras nerede?

35. Teras fiyat listesi!

Akşan Yapı tarafından hayata geçirilen 35. Teras projesi İzmir Kemalpaşa Çiniliköy Mevkii'nde yükseliyor. Projede 3+1 daireler bulunuyor. İşte, 35. Teras fiyat listesi!

35. Teras projesinde 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

50 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen 35. Teras Projesi 3+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Proje Akşan Yapı imzası taşıyor.

Akşan YAPI acı günü Haberi

Akşan YAPI acı günü

Akşan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mert Şimşek’in Eşi  Seda Şimşek vefat etti. Cenazesi bugün Fatih Ormanı Camii’nden ikindi namazına müteakip Kilyos Mezarlığı’na defnedilecektir. Akşan YAPI taziye ilanı...