18 / 04 / 2024

aksoy inşaat Conrad Otel

aksoy inşaat Conrad Otel

Aksoy İnşaatve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu. Otelin tüm oda katları ve ana restoranı tüm alt yapısı ile baştan aşağı yenilendi.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Aksoy İnşaat müşterilerine on-line teklif imkanı sunuyor!

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

İnşaat sektörü 'çok tehlikeli işler' sınıfına giriyor!

İMO Bursa Şubesi hizmet binasında, inşaat mühendislerinin mesleki ve teknik alt yapısını geliştirmek için gerçekleştirilen Mesleğe Hazırlık Kursunda, katılımcılara Yavuz Bahadır Aksoy tarafından "İş Güvenliği ve İş Sağlığı Semineri' verildi.

Safranbolu Merkez Cami inşaatında sona gelindi!

Camii inşaatında incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Müteahhit Dr. Ercan Yozgat ve Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Delibasan’dan bilgiler aldı.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Aksoy İnşaat, Conrad Otel'in renovasyonunu tamamladı!

Aksoy İnşaatve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu. Otelin tüm oda katları ve ana restoranı tüm alt yapısı ile baştan aşağı yenilendi.

Diyarbakır'da istihdamın yüzde 23'ü inşaat sektöründe!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin Diyarbakır'daki "Ortadoğu inşaat ve belediye ihtiyaçları fuarı" açıldı. Vali Aksoy, “Diyarbakır’daki istihdamın yaklaşık yüzde 23’ü inşaat sektöründe gerçekleşmiştir” diye konuştu.

Aksoy İnşaat, Sarıyer'de karma proje yapacak!

Gürcistan Batum'da da otel projesine başlamaya hazırlanan Aksoy İnşaat İstanbul'da karma proje inşa edecek. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Tarabya'da yaşama geçirilecek proje 30 bin metrekare alana sahip..

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

aksoy inşaat Conrad Otel Haberi

aksoy inşaat Conrad Otel

1992 yılında Beşiktaş’ta açılan ve dünyanın her yerinden iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapan Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi. Aksoy İnşaatve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu. Otelin tüm oda katları ve ana restoranı tüm alt yapısı ile baştan aşağı yenilendi.


RENOVASYON YAN ODADA MÜŞTERİ KALIRKEN, ALT KATTA TOPLANTI YAPILIRKEN GERÇEKLEŞTİ

Normal şartlarda müşteri ve personel alanları için iki ayrı trafiği olan bir otele, inşaat gibi ses, toz, tehlike içeren üçüncü bir trafiği sokmak her iki operasyon için de ciddi riskler ve zorlukları beraberinde getiriyor; özellikle otel yabancı lüks bir marka altında işletiliyorsa.Conrad Otel renovasyonu sırasında bir yandan müşterilerine hizmet vermeye...