19 / 04 / 2024

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat nerede

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat nerede

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.

Mskare Turizm Seyahat Ve Kargo Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mskare Turizm Seyahat Ve Kargo Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memiş Demirci ve Murat Kazmacı ortaklığında kuruldu.

Chez Moi Turckey Gayrimenkul Turizm Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chez Moi Turckey Gayrimenkul Turizm Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Cherıf Addoun tarafından kuruldu.

Şumukh Gayrimenkul Pazarlama Turizm Kargo Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şumukh Gayrimenkul Pazarlama Turizm Kargo Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Esmaıl Alı E. Al-Harazı tarafından kuruldu.

Meral Holdengs İnşaat Turizm Kargo İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meral Holdengs İnşaat Turizm Kargo İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Hosseı Kakavand Kordı ve Morıs Neman ortaklığında kuruldu.

Suiunj Turizm Otelcilik Nakliyecilik Kargo Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suiunj Turizm Otelcilik Nakliyecilik Kargo Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile Nazgul Suıundukova  ve Ulukbek Tılekteshov tarafından kuruldu.

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Aktürk tarafından kuruldu.

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Najmeddin M. Wafa tarafından kuruldu. 

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Kargo Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amırmohammad Mirzazadeh, Mehrdad Astaresh ve Raha Astaresh tarafından kuruldu.

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktürk, Mehmet Nur Kaya  ve Abdurrahman Sönmez ortaklığında kuruldu. 

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Mostafalou tarafından kuruldu.

Ariyana Turizm Ve Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ariyana Turizm Ve Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Khal   Mohammadı tarafından kuruldu.

Auf Alkuraşi İnşaat Turizm Eğitim Gıda Kargo Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Auf Alkuraşi İnşaat Turizm Eğitim Gıda Kargo Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samer Jabar tarafından kuruldu. 

Anatolıa Star Turizm Ve Seyahat Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolıa Star Turizm Ve Seyahat Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelrehım ve Ehab Ibrahim ortaklığında kuruldu. 

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat nerede Haberi

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat nerede

AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi, Cenk Gökhan Şube Müdürlüğü'nde 380 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de açıldı.


AKT Turizm Kargo Havacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Atatürk Havalimanı Şubesi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Havaalanı Caddesi Dış Hatlar 2 /...