23 / 04 / 2024

akyazı statı

akyazı statı

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Vodafone Arena’nın ardından Trabzonluların da sabırsızlandığını söylüyor. Akyazı Stadı’nın önümüzdeki sezona açılması hedefleniyor

Trabzon Akyazı Stadı, Kasım başında açılacak!

Akyazı’dan sorumlu yönetici Saral: "2011 şampiyonluğumuz gibi bir stat inşa ediyoruz: Tertemiz. Türkiye’nin en üst düzey stadı. Kasım başında açacağız” dedi.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Trabzon Akyazı Stadı ne zaman açılacak?

Trabzonspor Stat Müdürü Hüseyin Emin, Akyazı Stadı'nı, Süper Lig'in 7'inci haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi

Akyazı Stat ihalesini Özyazıcı İnşaat aldı!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı ihalesi dün gerçekleşti. İhaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL teklif veren Özyazıcı İnşaat aldı.

Akyazı Stadı açılışı sezona yetiştirilmeye hedefleniyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Akyazı Stadını Trabzon’un yeni futbol sezonunda oynayacağı ilk maça yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Turan, Sadece bir stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ediyoruz'' dedi.

Berat Albayrak: Akyazı, Tabzon'a yakışır çok güzel stat olacak!

Bordo-mavili yönetimin davetiyle dün kentte tarihi bir gün yaşandı. Akyazı Stadyumu'nun inşaatını gezen Bakan Albayrak, "Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor. Trabzon'a yakışır çok güzel stat olacak" dedi.

Akyazı Stadı ikinci yarıya yetişecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Akyazı Stadı müjdesi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı Projesi'nin büyük bölümü tamamlandı!

Deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen Türkiye'deki ilk stat özelliğine sahip Akyazı Stadı Projesi'nde kaba inşaatın büyük bölümü tamamlanırken, çatının yapımı için çalışmalara başlandı.

Akyazı Stadı yeni sezona yetişmiyor

Trabzon Akyazı Stadı'ndan Trabzonspor taraftarlarına kötü haber! 41 bin seyirci kapasiteli stat yeni sezonun başına yetişmiyor. Açıklama, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Cümrükçüoğlu'ndan geldi.

Akyazı Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Akyazı Projesi’nden sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu’nun yaptığı açıklama yüreklere su serpti. Ağaoğlu, “Stat zeminindeki kaymalar, zemin oturana kadar normal. Biz stadımızı dolgu alanı üzerine değil fore kazıklar üzerine oturtuyoruz" dedi

TOKİ Diyarbakır'a 33 bin seyirci kapasiteli stat inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri' nin en büyük statlarından birini Diyarbakır'da inşa edecek. Stat 33 bin seyirci kapasiteli olacak...

Statü Park 'ta fiyatlar 196 bin liradan başlıyor!

Statü Park 'ta 1+1 daireler 196 bin TL ile 419 bin TL, 2+1 daireler 310 bin TL ile 665 bin TL, 3+1 daireler 465 bin TL ile 795 bin TL, 4+1 daireler ise 1 milyon 130 bin TL ile 1 milyon 665 bin TL arasında değişiyor.

akyazı statı Haberi

akyazı statı

TOKİ tarafından yapılan ve Türkiye’nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Trabzon Akyazı Stadı Projesi’nde çatı yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 


Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılmasının ardından Trabzonlular da sabırsızlıkla kendi statlarının hizmete girmesini bekliyor. Önümüzdeki sezona yetiştirilmesi hedeflenen Akyazı Stadı ile birlikte TOKİ, inşaatı devam eden 15 stadın önemli bölümünü bu yıl bitirmeyi hedefliyor. 



EMEKLİ KONUTU 10 BİNE ULAŞTI 


HABERTÜRK Gazetesi’ne konuşan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, ev sahibi olmayan emekli vatandaşlar için her yıl 15 bin konut yapmayı hedeflediklerini belirtirken, “Emeklilerimizin taleplerini karşılamaya yönelik, arazi üretiminde de yoğun bir çalışma dönemine girdik. ‘Emeklilere İkinci Bahar’ kampanyasını başlattık. Her yıl yaklaşık 15 bin emekli vatandaşımızı konut sahibi yapmayı...